Top 10 cele mai populare gradini zoologice din lume

Află care sunt cele mai populare grădini zoo din lume, selectate în funcție de impresiile turiștilor.

Dacă îți plac animalele și ai fost vreodată în grădina zoo de la noi, cel mai probabil și tu ți-ai dorit să nu mai calci în vreuna niciodată, mai ales dacă îți pasă cu adevărat de animale. Nu numai că numărul acestora este mic, dar condițiile în care sunt ținute acolo sunt… să zicem doar că nu sunt cele mai ok pentru ele.Personal, când am căutat atracții turistice pentru concediul de anul acesta, din străinătate, printre primele destinații trecute pe listă s-a numărat și grădina zoo locală și trebuie să recunosc că sunt tare entuziasmată să văd animale sălbatice într-un mediu mult mai potrivit decât la noi.

Top 10 cele mai fericite țări din lume

Site-ul TripAdvisor ajută turiștii să găsească cel mai potrivit hotel, restaurante pe placul lor, atracții turistice și multe altele. Mai mult, aceștia pot scrie scurte recenzii și pot da note, pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori ai platformei să facă alegerea cea mai potrivită. Astfel, TripAdvisor a putut selecta cele mai populare grădini zoologice din lume, în funcție de impresiile turiștilor.

Top 10 cele mai populare destinații turistice din lume

Acestea fiind spuse, cele mai populare 10 grădini zoologice din lume sunt:

1. Grădina Zoologică din San Diego, California

2. Loro Parque, Puerto de la Cruz, Spania

3. Grădina Zoologică din Singapore

4. Grădina Zoologică din Praga, Republica Cehă

5. Tiergarten Schoenbrunn, Viena, Austria

6. Henry Doorly Zoo, Omaha, Nebraska

7. Grădina Zoologică din Chester, Marea Britanie

8. Grădina Zoologică din Saint Louis, Missouri

9. Zoological Wildlife Foundation, Miami, Florida

10. ZooParc de Beauval, Saint-Aignan, France

Ghid de călătorie: ce poți lua în bagaj când călătorești cu avionul?

Pe următoarele locuri din top se află grădini zoologice din New Jersey, Germania, Australia, Colorado, Thailanda, Rusia, Olanda, Tennessee și Brazilia.

De asemenea, pe primele locuri din topul celor mai populare grădini zoo din Europa se numără cele menționate în topul anterior, plus cea din Colchester (Marea Britanie), Valencia (Spania), Berlin (Germania), Blackpool (Marea Britanie), Burford (Marea Britanie), Maspalomas (Spania) și Dublin (Irlanda).

Tu ce grădini zoo ai vizitat până acum și pe care din străinătate ai vrea să le vizitezi?

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise