Revelion 2020. Destinații last minute pentru o vacanță de vis

Încă nu ți-ai făcut planuri pentru Revelion? Mai ai timp! Dacă nu găsești nicio petrecere interesantă în oraș, ce-ai spune să pleci într-un city break? Iată câteva destinații last minute pentru o vacanță de vis.

Antalya

Antalya

O destinație foarte populară pentru români (în special vara), Antalya este locul perfect pentru a te relaxa și deconecta la final de an. Îți recomandăm să vizitezi Orașul Antic Termessos, Canionul Saklikent, Poarta lui Hadrian, Portul Vechi și Peștera Kocain Magarasi.

Bordeaux

Bordeaux

Chiar dacă te tentează mai mult să vizitezi Parisul, cel mai probabil vrei să nu petreci Revelionul într-un loc prea aglomerat. De aceea, alege în schimb Bordeaux, un oraș plin de istorie și cultură. Fă-ți timp pentru Palatul Gallien, Muzeul de Arde Decorative, Muzeul de Arte Frumoase și Catedrala Sfântul Andrei.

Munich

Munich

Chiar dacă nu prinzi Oktoberfest, Munich merită vizitat și în această perioadă. Vei fi impresionată în special de arhitectură, în special de cea din centrul orașului. Vizitează Catedrala Frauenkirche, Palatul Nymphenburg, Palatul Regal, Teatrul Național și Berăria Hofbrau.

Oslo

oslo

Capitala Norvegiei este friguroasă, dar te vei bucura de prețuri mai mici în această perioadă. Totuși, îți recomandăm să ai suficienți bani la tine, pentru că vei găsi aici numeroase cartiere comerciale cu antichități, galerii de artă, suveniruri și cele mai frumoase pulovere.

Viena

viena

Știai că multe obiective turistice au intrare gratuită în Viena? Iar temperaturile nu prea scad sub 0 grade Celcius în această perioadă. Palatul Schhonrunn, Biserica Sfântul Petru, Catedrala Sfântul Ștefan, Opera de Stat și Cartierul Muzeelor nu trebuie ratate!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.