Pregătește-te pentru călătoria cu avionul!

Urmează să pleci în vacanță cu avionul? COSMO ți-a pregătit câteva sfaturi pentru a-ți începe călătoria cu bine.

În sfârșit ți-ai luat concediu! Știm că ești entuziasmată să ajungi la destinație, însă trebuie să ții cont de câteva lucruri atunci când mergi cu avionul, pentru a avea cea mai bună călătorie.Pregătește-te pentru călătoria cu avionul!

Pentru început, ai mare grijă să ajungi mai devreme la aeroport. Nu la timp, ci mai devreme! Niciodată nu știi se ce poate întâmpla, mai bine citești o revistă și te joci pe telefon decât să fugi spre poarta de îmbarcare.

Citește și: Zbor lung cu avionul? Iată de ce ai nevoie!

Încearcă pe cât posibil să nu ai un bagaj prea voluminos, cu siguranță mai poți lăsa acasă câteva din lucrurile pe care vrei să le iei la tine. De asemenea, nu uita să îți măsori bagajul înainte de a pleca de acasă! Dimensiunea maximă a acestuia poate diferi în funcție de compania aeriană.

Și dacă a venit vorba de bagaj, stai mereu cu ochii pe el și evită să stai lângă persoane care par dubioase. Nu trebuie să fii paranoică, dar puțină grijă nu strică. Evită să schimbi bani la aeroport sau să stai cu o sumă mare de bani la vedere.

Cât depre ținuta ta, poartă ceva confortabil, în special dacă e un drum lung. Alege un sutien comod, lasă cureaua acasă, ia-ți niște teneși în loc de pantofi cu toc și încearcă să nu porți bijuterii prea scumpe.

Nu în ultimul rând, nu uita să îți iei la tine:

Cartea de identitate și pașaportul sau viza, dacă e cazul;
Biletul de avion;
Bani cash – și lei, în caz că vrei să cumperi ceva din aeroport;
Telefonul mobil și încărcătorul acestuia;
Camera foto, dacă este cazul.

Citește și: Ghid de călătorie: ce poți lua în bagaj când călătorești cu avionul?

Îți recomandăm să iei la tine și o revistă sau o carte pentru a nu te plictisi pe drum. Nu uita nici căștile de la telefon!

Lasă acasă orice nu vrei să pierzi, cum ar fi cărți de credit pe care nu le vei folosi acolo sau obiecte ce au aparținut familiei tale 100 de ani.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Acestea fiind spuse… drum bun și concediu plăcut!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.