(P) Cele mai bune recomandari pentru concediul la schi in Austria

Bucurați-vă de pârtii excelente, descoperiți natura și sărbătoriți tradițiile în lumea munților din Tirol. Fiecare trăiește aici propria poveste: familiile, iubitorii de răsfăț și sportivii.

Tirolul pentru familii

Peste 200 de școli de schi de top asigură învățarea schiatului în joacă. În plus, peste 220 de pârtii de sănii asigură distracția la săniuș.

În Tirol, familiile cu copii se bucură de foarte multe oferte speciale. Spre exemplu, în domeniul schiabil Ski Hit Osttirol tinerii sub 18 ani beneficază de 50% reducere la schipass, iar pentru copii sub 6 ani acesta este gratuit.

Cele mai bune oferte de cazare pentru familii le găsiți aici >>

Gradonna - 1494 FIN

Tirol pentru iubitorii de răsfăț

Cine își petrece toată ziua pe pârtie, se bucură seara de relaxare la una din oazele spa ale hotelurilor tiroleze. Cei care caută distracția găsesc numeroase locații de Aprèsski, într-un cadru confortabil sau elegant.

Gurmazilor le recomandăm restaurantul iceQ la 3.048 metri în Sölden sau restaurantele cabanelor Kristallhütte și Wedelhütte de pe domeniul schiabil Hochfügen-Hochzillertal care oferă preparate culinare excelente. 

Tirolul pentru sportivi

Când vine vorba de schi, Tirolul este o regiunea superlativului absolut: peste 100 de domenii schiabile și 3.400 kilometri de pârtii de toate gradele de dificultate, 70 de snowparcuri pentru freeskieri și boarderi. Infrstructura este asigurată de cele mai moderne telecabine și telescaune.

Cele mai bune regiuni de schi și toate informațiile necesare pentru concediul la schi în Tirol le găsiți aici >>

+LOLIN_gg-resort_2014__MG_5266

Cum ajungeți rapid și confortabil în stațiunile de schi din Tirol 

Aeroportul din München este punctul de plecare ideal pentru a ajunge rapid și ușor în stațiunile din Tirol. Cu un total anual de 40 de milioane de pasageri, aeroportul din München este cel mai mare din regiunea alpină. Numai spre România există 90 de legături pe săptămână din München.

  • București – München: 5 zboruri pe zi cu Lufthansa și Tarom
  • Sibiu – München: 3 zboruri pe zi cu Lufthansa și Tarom
  • Cluj-Napoca – München: 2 zboruri pe zi cu Lufthansa
  • Iași – München: 2 x săptămână cu Tarom

Mai multe informații aici >>

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise