Lucruri enervante pe care să nu le faci în vacanță

Pleci în vacanță curând? Încearcă să eviți să faci aceste lucruri enervante și fără sens.

Există anumite… să le zicem „trenduri de vacanță” care poate că au fost simpatice, însă devin din ce în ce mai enervante, atât pentru cei din jurul tău, cât și pentru cei care îți urmăresc activitatea online. Iată care sunt acestea:

Postarea pozelor cu bagajul

…alături de o descriere de genul „AMR 3 ore!!!! Italy, here I come!”. Nu, acest lucru nu este enervant pentru că toți ceilalți sunt invidioși că vei pleca în vacanță, ci pentru că… sincer, nu prea ne pasă. Problema nu este că tu personal postezi o astfel de poză, ci că mulți (încă) o fac, așa că ne-am cam săturat să vedem același lucru în fiecare vară. Până la urmă, mare lucru că pleci în vacanță, jumătate de populație o face. În plus, de ce crezi că este o idee bună să anunți tot internetul că o să lași casa goală o săptămână? Probabil ai destule lucruri de valoare prin casă, ai vrea să le mai găsești la locul lor când te întorci, nu?

Citește și: Pregătește-te pentru călătoria cu avionul!

Check-in-ul la aeroport

Asemănător cu postarea pozelor cu bagajul, dar din ce în ce mai popular, check-in-ul la aeroport este cam inutil… mai puțin pentru cei care află că ești plecată și îți pot sparge casa.

Picioarele hot dog

Deși acest tip de fotografie a fost parodiată de sute de ori, încă există persoane cărora li se pare o idee bună să își pozele picioarele la piscină sau la plajă. Dacă vrem să vedem vreo poză din vacanța ta, am prefera să fie un peisaj frumos sau o poză în care zâmbești, nu să îți vedem picioarele.

Citește și: Sfaturi pentru organizarea eficientă a bagajului

Selfie stick-urile

Poate că au un scop, însă în 90% dintre cazuri bățul acela se vede în poză și, sincer, o cam strică. Mai ții minte vremurile bune în care rugai o altă persoană să facă poze de grup? În plus, dacă altcineva vă face o poză se vede și unde anume sunteți; dacă folosești un selfie stick, poza va conține doar niște capete.

Îți chemi prietenii la tine doar pentru a le vorbi despre vacanță

Este normal să le povestești prietenilor cum te-ai distrat în vacanță, dar nu uita că deja au văzut totul pe pagina ta de Facebook. Poate că pe vremea părinților noștri era ceva normal, însă ei nu aveau la dispoziție internetul pentru a posta 100 de poze din fiecare vacanță.

Citește și: Cele mai frumoase destinații de vacanță din lume

Ai observat că toate aceste puncte se leagă cumva de telefoane, poze sau internet? Nu uita: scopul unei vacanțe este să te distrezi și să te relaxezi, nu să faci poze frumoase pe care să le postezi pe Facebook și Instagram. Ce-ai spune ca la următoarea vacanță să folosești mai puțin telefonul și să te concentrezi pe activități distractive și peisaje superbe?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.