Evadează la un castel pentru un weekend romantic

By  | 

Vrei să pleci într-un weekend romantic cu partenerul tău? COSMO îți recomandă Castelul Haller, locul ideal pentru a te relaxa departe de agitația orașelor.

Călătoriile sunt benefice pentru starea noastră de bine și ne pot ajuta să ne apropiem mai mult de iubitul sau soțul nostru. Deși multe cupluri preferă să viziteze alte țări, nu trebuie să uităm că România are numeroase locuri unde putem evada într-un weekend romantic!

Un exemplu perfect în acest sens îl reprezintă Castelul Haller din Ogra, Mureș. Cu serviciul Local Escapes susținut de Vola, poți beneficia de un discount considerabil pentru un pachet de vacanță, deci nu trebuie să îți faci griji în privința banilor.

Aflat într-o comună liniștită, Castelul oferă acea unicitate pe care și-o dorește orice călător. A fost construit între secolele 18-19 în stilul post-baroc, iar din anul 2011 funcționează ca pensiune-restaurant-cramă. Camerele sale te vor cuceri pe loc cu mobilierul de epocă, dar, în același timp, te vei bucura de confortul oferit de aer condiționat, televiziune prin cablu, wi-fi, uscător de păr, minibar etc.

Restaurantul are un meniu variat, servind preparate tradiționale românești, ungurești, internaționale și vânătorești. De asemenea, poți savura oricând un vin de calitate din crama castelului.

În cadrul vacanței te poți destinde la centrul Aqua Symphony, unde vei găsi un bazin cu apă sărată naturală, saună, salină și jacuzzi, vei putea beneficia de o ședință de masaj divină, iar dacă vrei să faci puțină mișcare poți alege o plimbare cu bicicleta.

Comuna Ogra se află la doar 22 km distanță de Târgul Mureș. În apropiere, la 49 km, se află Mediaș, iar la 52 km orașul Turda. Deși Castelul Heller este cel mai popular obiectiv turistic din zonă, vei mai găsi aici și Biserica Reformată și Biserica Romano-Catolică. Alt obiectiv care merită trecut pe lista ta este Monumentul Eroilor Români din Al Doilea Război Mondial, creat de sculptorul Ioan Togănel.

Castelul Haller este un loc perfect și pentru evenimente deosebite, precum nunta, aniversarea căsătoriei, Revelionul, Crăciunul sau altele.

Aruncă un ochi pe pagina Castelului Heller din Local Escapes pentru a afla mai multe detalii despre această minunată destinație de vacanță!


Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *