Evadează la un castel pentru un weekend romantic

Vrei să pleci într-un weekend romantic cu partenerul tău? COSMO îți recomandă Castelul Haller, locul ideal pentru a te relaxa departe de agitația orașelor.

Călătoriile sunt benefice pentru starea noastră de bine și ne pot ajuta să ne apropiem mai mult de iubitul sau soțul nostru. Deși multe cupluri preferă să viziteze alte țări, nu trebuie să uităm că România are numeroase locuri unde putem evada într-un weekend romantic!

Un exemplu perfect în acest sens îl reprezintă Castelul Haller din Ogra, Mureș. Cu serviciul Local Escapes susținut de Vola, poți beneficia de un discount considerabil pentru un pachet de vacanță, deci nu trebuie să îți faci griji în privința banilor.

Aflat într-o comună liniștită, Castelul oferă acea unicitate pe care și-o dorește orice călător. A fost construit între secolele 18-19 în stilul post-baroc, iar din anul 2011 funcționează ca pensiune-restaurant-cramă. Camerele sale te vor cuceri pe loc cu mobilierul de epocă, dar, în același timp, te vei bucura de confortul oferit de aer condiționat, televiziune prin cablu, wi-fi, uscător de păr, minibar etc.

Cazarea este potrivită pentru oricine: castelul Haller pune la dispoziție camere single, twin, double, dar și apartamente.

Restaurantul are un meniu variat, servind preparate tradiționale românești, ungurești, internaționale și vânătorești. De asemenea, poți savura oricând un vin de calitate din crama castelului.

În cadrul vacanței te poți destinde la centrul Aqua Symphony, unde vei găsi un bazin cu apă sărată naturală, saună, salină și jacuzzi, vei putea beneficia de o ședință de masaj divină, iar dacă vrei să faci puțină mișcare poți alege o plimbare cu bicicleta.

Comuna Ogra se află la doar 22 km distanță de Târgul Mureș. În apropiere, la 49 km, se află Mediaș, iar la 52 km orașul Turda. Deși Castelul Heller este cel mai popular obiectiv turistic din zonă, vei mai găsi aici și Biserica Reformată și Biserica Romano-Catolică. Alt obiectiv care merită trecut pe lista ta este Monumentul Eroilor Români din Al Doilea Război Mondial, creat de sculptorul Ioan Togănel.

Castelul Haller este un loc perfect și pentru evenimente deosebite:

Probabil și tu te-ai săturat să petreci Revelionul acasă la un prieten sau în club, dar nu ești nevoită să faci asta. Petrece noaptea dintre ani la castel – e o soluție diferită și specială, vei umple feed-ul Instagram cu cele mai frumoase peisaje, iar a doua zi te poți relaxa la SPA.

Bineînțeles, multe cupluri aleg să organizeze nunta la castelul Haller. Aerul elegant al acestuia se potrivește perfect unei nunți, iar invitații vor fi plăcut surprinși de alegerea pe care ai făcut-o.

Aruncă un ochi pe pagina Castelului Heller din Local Escapes pentru a afla mai multe detalii despre această minunată destinație de vacanță!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.