Destinații de ultim moment pentru vacanța de 1 decembrie 2018

By  | 

Încă nu ai făcut planuri pentru weekendul prelungit de 1 decembrie? Încă e timp! COSMO ți-a pregătit câteva propuneri ideale pentru această vacanță.

Destinații de vacanță 1 decembrie 2017:

Bruxelles

belgia

Chiar adcă vremea nu va fi extrem de călduroasă în această perioadă (4-7 ° C), numeroasele obiective turistice de vor convinge să ieși din casă. Printre cele mai cunoscute se numără Catedrala Sfinții Mihail și Gudula, Muzeele Regale de Artă Frumoasă, Galeriile Regale Sfântul Hubert (care includ numeroase magazine de unde poți cumpăra tot felul de obiecte, de la ciocolată belgiană la cărți, de la opere de artă modernă la îmbrăcăminte) și Parlamentul European.

Milano

Chiar dacă nu e cel mai ieftin oraș, Milano nu te va plictisi nici măcar o clipă! Plimbă-te prin Piața Domului, vizitează Domul, Galeria Vittorio Emanuele II, Castello Sforzesco și parcul Sempione.

Praga

castelul din praga

Castelul din Praga este cel mai mare castel antic din lume, având aproape 70.000 metri pătrați. Mai poți vizita și Muzeele de Artă Europeană și Asiatică, Muzeul Alchimiei, Podul Carol sau poți admira Ceasul astronomic, un simbol al orașului.

Barcelona

La Sagrada Familia este un must visit dacă ajungi în Barcelona! Îți recomandăm să urci și deasupra catedralei, de unde poți admira întreg orașul. Te poți plimba prin Parcul Guell sau prin cartierul Gotic sau maipoți admira Arcul de Triumf.

Roma

Acesta este cel mai bun moment să vizitezi capitala Italiei, pentru că vei evita aglomerația din sezonul turistic. Coloseumul, Vaticanul, Forumul Roman, Basilica San Pietro, Castelul Sant`Angelo, Columna lui Traian și Capela Sixtină sunt obligatorii de văzut măcar o dată în viață.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *