Cele mai romantice destinații de vacanță pentru Valentine’s Day

Îți dorești să pleci cu partenerul într-o vacanță cu ocazia Valentine’s Day, dar încă nu ați hotărât destinația? Ți-am pregătit o listă cu cele mai romantice destinații, pentru a vă face alegerea mai ușoară.

În România

Sighișoara

Sighișoara este singura cetate medievală locuită din Europa, fiind foarte bine conservată și având un aer romantic. În afară de cetatea în sine, aici puteți admira și casele vechi, colorate în pastel, dar și bisericile istorice. Nu ezitați să vizitați Turnul cu ceas, în care puteți urca pentru a vă bucura de o priveliște superbă de sus.Tunelul Dragostei din judeţul Caraş Severin

Descoperit din întâmplare în 2013, Tunelul Dragostei este o cale ferată veche unde copacii aflați pe ambele părți ale drumului se îmbrățișează. A devenit foarte popular mai ales pentru fotografiile de nuntă și arată superb indiferent de anotimp. Puteți să treceți pe aici în drum spre Băile Herculane (la puțin peste o oră distanță cu mașina) sau spre Sarmizegetusa (la aproximativ 40 de minute distanță cu mașina).

Citește și: Unde mergem în vacanță în 2018? 

În Europa

Lyon, Franța

Paris este deja o destinație foarte cunoscută, dar și alte orașe din Franța merită vizitate. Unul dintre ele este Lyon, cunoscut mai ales pentru arhitectura sa. Plimbați-vă de mână prin centrul orașului, pe drumurile pietruite, și admirați clădirile în stil renascentist. Opriți-vă să luați prânzul sau cina la unul dintre restaurantele cochete, apoi vizitate muzee sau galerii de artă care vă or fura ochii.

Lucerna, Elveția

Acest mic orășel este ideal pentru a te deconecta de stresul de zi cu zi și a petrece clipe romantice alături de partenerul tău, fiind unul dintre cele mai pitorești din Europa. Este situat pe malul Lacului celor Patru Cantoane , iar Muntele Pilat din Alpii Bernezi este un fundal minunat pentru pozele de cuplu.

Citește și: 18 locuri pe care trebuie să le vizitezi într-o viață 

Pe alte continente

Bali, Indonezia

Apusuri superbe, o cultură bogată, localnici prietenoși, numeroase cascade, păduri tropicale, centre comerciale uriașe… ce altceva ți-ai putea dori? Mai mult, în luna februarie temperatura medie este de 28°C.

Buenos Aires, Argentina

O destinație de vacanță perfectă pentru cuplurile în cautare de o viață de noapte bogată și cultură diversă. Veți găsi aici restaurante unde puteți petrece momente de neuitat, cluburi unde veți putea dansa ore întregi, localuri cu spectacole de cabaret, dar și parcuri pentru plimbări lungi sau picnicuri. În luna februarie, temperatura medie este de 27°C.

Citește și: Ce tip de turist ești? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.