Destinații de vacanță pentru cele mai bune prietene

Ai fost vreodată într-o „bestiemoon”, adică o vacanță importantă alături de cea mai bună prietenă? Dacă nu, ce mai aștepți? COSMO ți-a pregătit cele mai bune destinații de vacanță unde puteți merge, în funcție de personalitățile voastre.

Dacă sunteți obsedate de Instagram – Reykjavik, Islanda

Islanda este o țară care îți va tăia respirația, iar o vacanță în Reykjavik îi va face pe toți cei care te urmăresc pe Insta să fie invidioși pe tine! Fă poze acoperișurilor colorate ale clădirilor, vulcanilor, cascadelor și plajei cu nisip negru.

Dacă iubiți mâncarea gustoasă – Barcelona, Spania

Barcelona este un oraș superb, în care merită să vă plimbați pe jos, dar aveți nevoie de energie pentru a face asta. Soluția? Mâncarea delicioasă pe care o puteți găsi în restaurantele de aici! Pește proaspăt, fructe de mare, roșii, brânzeturi, cartofi, alături de un pahar de vin de calitate – rețeta unei mese perfecte!

Dacă aveți un buget limitat – Praga, Cehia

Vizitați Castelul și Muzeul Național, plimbați-vă pe Podul Carol, relaxați-vă la o terasă de lângă Ceasul astronomic, nu ratați Catedrala Sfântul Vitus și nici berea din Cehia, renumită în toată lumea.

Dacă aveți un buget suficient de mare – Tokyo, Japonia

tokyo

Capitala Japoniei este cea mai mare metropolă din lume. Nu trebuie să ratați deliciile culinare, Palatul Imperial, templul budist Sensō-ji, templul Meiji și grădinile Hamarikyu. Vă recomandăm să vă plimbați cât mai mult, prin tot orașul, pentru a-i gusta din plin farmecul.

Dacă vreți să admirați peisajele – Roma, Italia

Roma este un oraș în care te poți plimba ore întregi fără a te plictisi. Vă recomandăm să evitați această destinație pe timp de vară, este foarte plină de turiști!

Dacă vă doriți o destinație deosebită – Kuala Lumpur, Malaezia

Capitala Malaeziei ar putea avea unii dintre cei mai înalți zgârie-nori și un număr mare de mall-uri și cartiere de cumpărături. De asemenea, se află la o distanță mică de o pădure tropicală și de cele mai populare altare hinduse din lume.

Dacă una din voi trece printr-o despărțire – Copenhaga, Danemarca

Obiective Turistice Copenhaga

Danemarca este votată constant Cea mai fericită țară din lume, deci nu e de mirare că de aici provine și termenul hygge – sentimentul cald pe care îl trăiești atunci când petreci timp într-un mediu confortabil alături de cei dragi. Este destinația de vacanță ideală dacă una dintre voi trece printr-o despărțire!

Tu ce alte destinații ai mai adăuga pe această listă? Unde ți-ar plăcea să mergi în vacanță alături de prietena cea mai bună?

 

 

*articol preluat din Cosmopolita US (autor: Julia Pugachevsky)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.