De ce să mergi în vacanță cu mama ta

Ți se pare că ești prea mare pentru a merge în vacanțe împreună cu familia? Iată 8 motive pentru care ar trebui să mergi în vacanță cu mama ta.

Va afla care sunt cele mai bune oferte și va face rezervările. Va fi ca un agent de turism pe care nu trebuie să îl plătești și care cu siguranță va alege cele mai potrivite hoteluri și cele mai ieftine bilete de avion.

Citește și: 15 motive pentru care e bine să fii apropiată de mama ta

Nu se va supăra când vei fi irascibilă din cauza foamei. De fapt, știe care sunt semnele care indică că vei începe să devii enervantă, așa că va scoate din geantă un snack pregătit dinainte.

Știe ce îți place și ce nu îți place, așa că va propune activități și restaurante de care amândouă vă veți bucura.

Veți face lucruri pe care tu nu le-ai fi ales. Nu ai fi vrut neapărat să mergi la acel muzeu, dar mama ta știa că o să îți placă.. și ți-a plăcut!

Îi vei arăta lucruri noi. Și tu o poți duce în locuri pe care ea nu le-ar fi ales, pentru că ești sigură că se va simți bine.

Citește și: Cum îți îmbunătățești relația cu mama

Va avea cine să îți facă poze. Mama ta va avea mai multă răbdare să îți facă poze. Totuși, nu o pune să facă 100 de poze din același unghi doar pentru că ți se pare că nu ai ieșit atât de bine.

Nu vei irosi atâția bani pe haine pe care nu le vei purta. Mama ta știe foarte bine ce porți de obicei și îți va aduce aminte când vei vrea să cumperi acea rochie foarte înflorată pe care cel mai probabil o vei ține doar în șifonier.

Veți avea timp doar pentru voi două. Nu doar că veți avea timp să vorbiți despre ce ați mai făcut în ultima vreme, dar veți crea amintiri noi.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Alexandra Martell)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.