Cele mai romantice hoteluri din lume

Cunoscutul site TripAdvisor a publicat de curând o listă cu cele mai romantice hoteluri din lume, bazându-se pe experiențele cumulate ale tuturor oamenilor care au lăsat impresii.

Topul include hoteluri din toată lumea și, credeți-ne pe cuvânt, merită vizitate.

Iată cele mai romantice hoteluri din lume:

The Old Rectory Hotel (Martinhoe, UK) este ideal dacă plănuiești un city break în această zonă. Îți oferă o priveliște superbă, este curat și îngrijit, are mâncare gustoasă, ceai aromat și grădini în care te poți plima și relaxa alături de partenerul tău.

Cele mai frumoase destinații de vacanță din lume

Lindos Blu (Lindos, Grecia) este o alegere perfectă dacă vrei câteva zile de relaxare, unde să fii tratată ca o prințesă. Priveliștea este absolut superbă – imaginează-ți ce frumos este să te trezești admirând Marea Mediterană pe fereastră.

Tokoriki Island Resort (insula Tokoriki, Fiji) este un hotel unde vei scăpa de orice urmă de stres. Așează-te într-un hamac cu un cocktail în mână, privește Oceanul Pacific și bucură-te de cele mai frumoase zile din viața ta.

Maison La Minervetta (Sorrento, Italia) te va cuceri imediat cum îi vei trece pragul. Design-ul camerelor este uimitor, mâncarea oferită este de cea mai bună calitate, iar priveliștea te va relaxa complet.

5 destinații de vacanță pentru 2016

Barut Sensimar Andiz (Side, Turcia) nu este un hotel foarte mare, însă serviciile oferite și staff-ul prietenos îți vor face vacanța una de nota 10. Este locul ideal pentru luna de miere.

Tu cum îți imaginezicel mai romantic hotel?

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.