Cele mai romantice hoteluri din lume

By  | 

Cunoscutul site TripAdvisor a publicat de curând o listă cu cele mai romantice hoteluri din lume, bazându-se pe experiențele cumulate ale tuturor oamenilor care au lăsat impresii.

Topul include hoteluri din toată lumea și, credeți-ne pe cuvânt, merită vizitate.

Iată cele mai romantice hoteluri din lume:

The Old Rectory Hotel (Martinhoe, UK) este ideal dacă plănuiești un city break în această zonă. Îți oferă o priveliște superbă, este curat și îngrijit, are mâncare gustoasă, ceai aromat și grădini în care te poți plima și relaxa alături de partenerul tău.

Cele mai frumoase destinații de vacanță din lume

Lindos Blu (Lindos, Grecia) este o alegere perfectă dacă vrei câteva zile de relaxare, unde să fii tratată ca o prințesă. Priveliștea este absolut superbă – imaginează-ți ce frumos este să te trezești admirând Marea Mediterană pe fereastră.

Tokoriki Island Resort (insula Tokoriki, Fiji) este un hotel unde vei scăpa de orice urmă de stres. Așează-te într-un hamac cu un cocktail în mână, privește Oceanul Pacific și bucură-te de cele mai frumoase zile din viața ta.

Maison La Minervetta (Sorrento, Italia) te va cuceri imediat cum îi vei trece pragul. Design-ul camerelor este uimitor, mâncarea oferită este de cea mai bună calitate, iar priveliștea te va relaxa complet.

5 destinații de vacanță pentru 2016

Barut Sensimar Andiz (Side, Turcia) nu este un hotel foarte mare, însă serviciile oferite și staff-ul prietenos îți vor face vacanța una de nota 10. Este locul ideal pentru luna de miere.

Tu cum îți imaginezicel mai romantic hotel?Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *