Cele mai frumoase locuri de vizitat în Cluj

By  | 

Preîntâmpină sezonul cald cu o vacanță de neuitat chiar în inima Transilvaniei. Cluj Napoca este  un oraș plin de istorie, care poate fi alegerea ideală pentru un sejur cu aer medieval și o frumusețe arhitecturală aparte.

Clujul s-a evidențiat în ultimii ani printr-o varietate de evenimente culturale, spectacole, festivaluri și expoziții deosebite, care au impresionat deopotrivă localnicii și turiștii cu cele mai exigente gusturi.

foto: Wonderland Cluj Resort

foto: Wonderland Cluj Resort

 Wonderland Cluj Resort

Orașul excelează în privința clădirilor impresionante, a locurilor de relaxare, iar o locație deosebită este chiar Wonderland Cluj Resort, un loc de basm, așa cum ii spune și numele. Așezat departe de forfota orașului, pe dealul Feleacu, la doar 7 hm distanță de Cluj Napoca, Wonderland este destinația perfectă pentru cei care vor să se bucure de liniște și relaxare într-un cadru feeric.

Cât despre costuri, nu trebuie să îți faci griji! Accesează serviciul Local Escapes susținut de Vola și poți să beneficiezi de un discount considerabil pentru pachetul de vacanță.

Resortul are 35 de camere cu design modern, fiecare camera fiind dotată cu televiziune prin cablu, dulapuri, garderobă și baie privată.

Îți poți răsfăța și papilele gustative în cadrul restaurantului, deoarece la Wonderland se servesc preparate tradiționale românești delicioase, dar și feluri de mâncare variate, din bucătăria internațională.

Uită de rutină odată ce ai ajuns aici și pregătește-te pentru momente de răsfăț! Ai de ales între Wonderland Spa, Fitness & Wellness, servicii premium orientate spre liniște și înfrumusețare. O altă alegere este salina hotelului, Wonderland Salina, unde oaspeții care suferă de afecțiuni ale sistemului imunitar, astm sau alte boli respiratorii pot beneficia de tratamente eficiente.

Vrei o experiență de neuitat, cu multă adrenalină? Încearcă zborul cu balonul! În cadrul resortului Wonderland beneficiezi de reducere, iar priveliștea deasupra orașului va fi memorabilă.

Top 3 motive sa vizitezi Clujul

Cluj-Napoca este un oraș cu un farmec deosebit, așadar, pentru o vacanță minunată, trebuie să faci si o plimbare prin centrul Clujului. Piața Unirii este inima orașului, în preajma căreia se găsesc palate renascentiste și case baroce care sigur îți vor încânta privirea.

Nu rata nici Parcul Central, o oază de liniște și relaxare. Grădina Botanică este un alt obiectiv turistic de referință din Cluj, foarte apreciat. Aici vei găsi o colecție impresionantă de plante, așadar nu-i de mirare că se numără printre cele mai frumoase grădini din Europa.

 

 

 

 Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *