Cele mai frumoase destinații de vacanță din lume

Vizitează aceste locuri și vei avea ce să postezi pe Instagram!

Există atât de multe destinații de vacanță frumoase în lume încât ne este imposibil să le includem pe toate într-un singur articol! Ne-am oprit, pentru moment, la 10, unele potrivite pentru persoanele care își doresc să se deconeteze și relaxeze, altele pentru cele care vor să exploreze cât mai mult.Cele mai frumoase destinații de vacanță din lume:

Oia, Santorini, Grecia

Toate insulele grecești sunt, fără îndoială, frumoase, dar, dacă vrei să te bucuri de cea mai bună vedere spre Marea Egee, orașul Oia este perfect pentru tine.

6 motive sa calatoresti singura

Japonia în sezonul florilor de cireș

Japonia este minunată tot anul, însă câteva săptămâni pe an, în primăvară, când cireșii explodează cu flori, destinația devine deosebit de frumoasă.

Bora Bora

Lagune turcoaz, recifuri de corali, bungalouri peste apă… Această mică insulă din Pacificul de Sud este în esență Raiul pe Pământ.

Parcul Național Torres del Paine din Chile

Îți plac munții? În cazul acesta, Parcul Național Torres del Paine este destinația ideală pentru tine, pentru că vei vedea aici cele mai frumoase peisaje montane.

5 destinatii de vacanta pentru 2016

Oraşul Interzis sau Palatul Imperial din Beijing, China

Situat în centrul Beijing, Orașul Interzis a fost palatul împăraților Chinei timp de cinci secole și este unul dintre exemplele cel mai bine conservate ale arhitecturii chineze antice.

Parcul Național Fiordland din Noua Zeelandă

În fiecare an, începând de la sfârșiul lunii noiembrie până la începului lui decembrie, Parcul Național Fiordland va fi plin de câmpuri mov de flori absolut minunate!

Bagan, Myanmar

Acest oraș antic din centrul Mnyanmar este format din mii de temple budiste și pagode. Una dintre cele mai frumoase vederi este de sus, deci îți recomandăm să faci o plimbare cu balonul cu aer cald la răsăritul soarelui.

Zbor lung cu avionul? Iata de ce ai nevoie!

Catedrala Sfântul Vasile din Moscova

Legenda spune că după ce catedrala a fost terminată, Ivan cel Groaznic a orbit arhitectul, pentru a-l împiedica să creeze vreodată ceva mai uimitor.

Cape Town, Africa de Sud

Îți va lua ceva să ajungi până în Cape Town, dar priveliștea și kilometri întregi de plajă merită!

Paris, Franța

E greu să nu te îndrăgostești de un oraș atât de minunat ca Parisul! Peisaje minunate, oameni prietenoșe, o arhitectură interesantă și mâncarea… oh, mâncarea!

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.