Cele mai cool parcuri acvatice din Europa

Află care sunt cele mai cool parcuri acvatice din Europa, selectate în funcție de impresiile turiștilor.

În cazul în care îți place să te bălăcești și să te distrezi la maxim în timp ce petreci timp prin apă, cel mai probabil adori parcurile acvatice! Dacă te-ai plictisit de cele de la noi și ai de gând să ajungi prin altă țară curând, ai putea să faci o vizită acestor parcuri acvatice care au ajuns în topul european.Cele mai populare grădini zoologice din lume

Site-ul TripAdvisor ajută turiștii să găsească cel mai potrivit hotel, restaurante pe placul lor, atracții turistice și multe altele. Mai mult, aceștia pot scrie scurte recenzii și pot da note, pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori ai platformei să facă alegerea cea mai potrivită. Astfel, TripAdvisor a putut selecta cele mai populare parcuri acvatice din Europa, în funcție de impresiile turiștilor.

Acestea fiind spuse, cele mai populare 10 parcuri acvatice din Europa sunt:

1. Siam Park din Adeje, Spania
2. The Water Park din Faliraki, Grecia
3. Fasouri Watermania Water Park din Limassol, Cipru
4. WaterWorld Waterpark din Ayia Napa, Cipru
5. Costa Martianez din Puerto de la Cruz, Spania
6. Aqualandia din Jesolo, Italia
7. Slide & Splash – Water Slide Park din Lagoa, Portugalia
8. AcquaPark Odissea 2000 din Rossano, Italy
9. Action Aquapark din Sunny Beach, Bulgaria
10. Druskininkai Aquapark din Druskininkai, Lituania

Top 10 cele mai populare plaje din lume

Perfecte pentru cea mai distractivă zi din vacanța ta, aceste parcuri acvatice îți pun la dispoziție piscine simple sau cu valuri, tobogane mai mari sau mai mici, plaje, fântâni, insulițe, restaurante și, bineînțeles, muuulte multe umbreluțe și șezlonguri.

Printre cele mai cunoscute parcuri acvatice din România se numără Acvamania, localizat între 2 mai și Mangalia, Paradisul Acvatic Brașov, care funcționează și pe timp de iarnă, Divertiland, la ieșirea din București, pe Șoseaua București-Pitești, Aqua Magic din Mamaia, dar și Aqua Park President din Băile Felix.

Top 10 cele mai populare parcuri de distracție din lume în 2015

Tu ai vizitat vreunul dintre cele mai cool parcuri acvatice din Europa? Prin care ai vrea să înoți și să te distrezi într-o zi călduroasă?

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise