Ce împachetezi în bagaj pentru o vacanță romantică

Dacă pentru o vacanță obișnuită, alături de prietene sau de familie, îți poți permite să arunci în bagaj haine și obiecte la întâmplare, cu o seară înainte de drum, luna de miere și vacanțele romantice au un alt statut și cer mai multă pregătire.

Dacă este chiar prima vacanță alături de partener sau primul weekend break în doi, vei afla pe pielea ta cum strică graba lucrurile. Una dintre întrebările care trec prin mintea oricărei femei, înaintea unei asemenea escapade, la început de relație, este: mă va mai suna după?Aceasta deoarece este unul dintre primele momente în care el are acces la micile tale secrete, cum ar fi faptul că buclele tale lejere și ușor răvășite sunt rezultatul a două-trei ore de muncă.

Ca să te poți bucura cu adevărat de vacanță, ai nevoie de o atitudine relaxată, de care vei avea parte doar dacă planifici fiecare detaliu înainte de a porni la drum. Prima regulă este să îți faci conștiincios temele referitoare la destinația spre care vă îndreptați, în așa fel încât să nu te ia prin surprindere clima și să nu te trezești că ai îndesat în bagaj toate perechile de pantofi cu toc, când de fapt aveai nevoie de sneakers. Nu doar muntele impune o ținută casual sau sport, ci și plimbările într-un oraș precum Roma, unde străzile sunt pavate cu piatră veche de secole.

Ce ar trebui să conțină bagajul pe care îl pregătești pentru prima vacanță în doi?

  • Două rochii de seară, pentru ieșirile la restaurant, ar trebui să fie suficiente pentru o vacanță care nu se prelungește foarte mult. Modelul potrivit este rochia de cocktail, nu cea de bal, mai ales că este posibil să însoțiți momentul cinei cu o plimbare, dar și pentru că nu vrei să lași impresia că te iei prea în serios.
  • Este, în schimb, momentul să iei cu tine cele mai bune piese de lenjerie intimă. Cu toate că mulți domni afirmă că nu sunt foarte atenți la astfel de detalii, alegerile rafinate vor fi întotdeauna apreciate. Alege materiale delicate și modele care nu sunt doar sexy sau romantice, ci și confortabile.
  • Împachetează tricouri din țesături neșifonabile. Dacă ritualul de dimineață  consumă mult timp, nu vei dori să pierzi alte câteva minute bune în fața mesei de călcat.
  • Ia cu tine bijuteriile, dar nu pe toate. O regulă pe care poți să o aplici în multe dintre vacanțele tale este cea a numărului doi: două perechi de cercei, două brățări și așa mai departe. În felul acesta, te asiguri că nu ai prea multe lucruri de valoare asupra ta și că ai întotdeauna mai mult de o opțiune atunci când ai nevoie de accesorii.
  • Înlocuiește fondul de ten cu o BB cream, mai simplu și mai rapid de aplicat, dar și mai potrivită pentru vacanțele estivale, când tenul are nevoie să respire.
  • Nu exagera cu produsele cosmetice. Nu lua în bagaj, de exemplu, tratamentele intensive pentru ten sau păr, care se folosesc sub formă de mască. Nu doar că nu vei avea foarte mult timp pentru asemenea proceduri, dar nu este nici cel mai potrivit moment. Vor exista destule ocazii, mai târziu, ca partenerul tău să facă cunoștință cu întreg ritualul de înfrumusețare.
  • Lumânările parfumate se află pe lista lucrurilor de trecut în bagaje, pentru astfel de ieșiri în doi. Află însă și preferințele partenerului – poate că îi plac anumite arome, sau poate că preferă să renunțați cu totul la ele. Lumânările nu sunt doar o idee romantică, ci un mod simplu și excelent de a crea o atmosferă plăcută în cameră, sau pot fi instalate în baie, pentru menține aerul proaspăt.

Tu când ai mers ultima dată într-o vacanță în doi și ce ai ales să strecori în bagaje?

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Answear

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.