Cazare in case lacustre deasupra Dunării

Cum îți sună o escapadă  cu iz exotic, căsuțe suspendate deasupra apei și vedere spre un peisaj feeric? Ei bine, să știi că ai șansa să te bucuri de o asemenea vacanță chiar la noi în țară, în cea mai nouă stațiune de pe malul Dunării.

Beneficiază de cea mai bună ofertăRezervă-ți din timp un loc în inima Deltei și beneficiază de cea mai bună ofertă pentru sezonul estival 2017. Cu serviciul Local Escapes sustinut de Vola, poti beneficia de un discount considerabil pentru un pachet de vacanță, astfel încât să obții costul cel mai bun pentru o cazare pe Dunăre.

Ai o casă lacustră doar pentru tine, unde poți să petreci câteva zile de neuitat, departe de agitația orașului.

Complex Egreta- Case lacustre

cazare pe dunare

Complexul Egreta se găsește în județul Caraș-Severin, în localitatea Berzasca și este primul sat lacustru din România, care a fost înființat anul trecut. Satul este format din două insule, Egreta și Pelicanul, care includ fiecare 15 căsuțe pe Dunăre. Căsuțele sunt din lemn și includ o baie, living, o mini-bucătărie și un dormitor, care este dotat și cu un aparat de aer condiționat.

Toate căsuțele sunt susținute de piloni masivi din metal și sunt legate între ele prin pontoane, care sporesc imaginea unui mic paradis pe apă.

Dacă dorești să te bucuri de priveliștea superbă a Dunării, pe ponton ai la dispoziție și o zonă de relaxare, cu terasă și vedere în natură. Adaugă la toate acestea și o sesiune de pescuit pe Dunăre, care îți stă la dispoziție oricând în acest peisaj spectaculos.

casute pe dunare

Atracții turistice din apropiere

Acest complex este așezat în mijlocul naturii și dacă îți dorești să explorezi atracțiile din apropiere, iată principalele obiective turistice pe care nu trebuie să le ratezi:

Cazanele Dunării

Odată ce ai ajuns în această zonă, nu rata o croazieră pe Dunăre sau o plimbare. Îți recomandăm un traseu cu bărcile care pleacă din Orșova și includ în drumul lor vizitarea peșterii Ponicova, Grota Veterani și golful Mraconia, unde se poate observa și chipul sculptat în piatră al lui Decebal.

Peștera Zamonita

Este una dintre cele mai frumoase peșteri ale Dunării, săpată în Valea Dragoselea, din Poiana Zamonita. Altitudinea ei este de aproximativ 330 de metri și se poate înainta în interiorul ei pînă la 64 de metri. Deși nu este amenajată, peștera oferă o priveliște încântătoare, cu terase suprapuse, maramite și alte forme de eroziune.

Vârful Trescovăț

Traseul turistic către vărful  din masivul Almăjului pornește la ieșirea de pe DN 57, din dreptul popasului Stariste. Drumul șerpuiește prin pădure, prin poiene cu iarbă și flori multicolore, care apoi te invită să poposești într-un loc feeric.

Din vărful Trescovăț poți să admiri cursul Dunării și coloritul verde al naturii care împrejmuiește de-o parte și de alta Dunărea.

foto: Complex Egreta

 

 

 

 

1 comentariu
  1. Buna ziua. Revin cu intrebarea pe care v-am adresat-o anul trecut, si la care nu ati binevoit sa raspundeti: care este sistemul de evacuare,din casute, a dejectiilor? Este o pura curiozitate…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.