6 trucuri pentru împachetat bagajul de la un travel blogger

Să împachetezi bagajul este o artă ce trebuie învățată! Evită frustrările și momentele de panică urmând sfaturile lui Bonnie Rakhit, una dintre cele mai cunoscute travel bloggerițe din Marea Britanie.

Împachetează hainele pe umerașe

„Îmbrăcămintea șifonată este groaznică, așa că îmi place să împachetez hainele ca un stilist. Întind hainele în valiză direct pe umeraș, îndoite de două sau trei ori pe mijloc. Când ajung la destinație, le agăt imediat în dulap, pentru a se păstra neșifonate.”

Păstrează produsele de îngrijire în troller

„Eu păstrez produsele de îngrijire într-o geantă de cosmetice pe care o țin întotdeauna în valiză. În felul acesta, nu uit niciodată ceva acasă. Dacă termin un produs la finalul călătoriei, imediat cum mă întorc acasă îl înlocuiesc.”

Asortează ținutele cu destinația

Dacă îți place să îți faci multe poze în vacanțe, ce-ai zice să te asortezi cu locul pe care îl vizitezi? „Îmi place să cercetez cu atenție destinația”, spune Rakhit. „De exemplu, dacă merg în Santorini aleg haine albastre și albe, iar dacă merg în Marrakech împachetez nuanțe de portocaliu închis și fructe de pădure.”

Păstrează ochelarii în siguranță

Dacă ai mai multe perechi de ochelari de soare și mai multe genți de seară, iată ce trebuie să faci: „pentru a-mi proteja ochelarii, îi împachetez în țesături și îi pun în gențile de seară – economisesc spațiu și nu se sparg!”

Folosește paie pentru ca lanțurile să nu se încurce

„Un truc pe care îl folosesc mereu este să îmi trec lanțurile printr-un pai și să îl închid la un capăt al acestuia. Este simplu și foarte util!” Îți recomandăm să alegi paiele reutilizabile, precum cele din sticlă sau oțel inoxidabil.

Must haves în geanta de mână

Bagajul de cală se poate pierde, deci trebuie să ai în geanta de mână câteva obiecte de care ai neapărat nevoie. Printre ele se numără lenjeria intimă, o rochie neagră, pastă și periuță de dinți, un antiperspirant și o eșarfă mare.

 

Citește și: Ce împachetezi în bagaj pentru o vacanță romantică 

Citește și: Ghid de călătorie: ce poți lua în bagaj când călătorești cu avionul? 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Robyn Munson)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.