“Travel influencer-ii” fac dezvăluiri: secretele vieții lor perfecte

Îi urmărim cu fasinație, locurile unde merg ne fascinează, experiențele trăite sunt, pentru mulți dintre noi, idealuri greu de atins. Pare că tot ceea ce fac poate primi cu atât de multă ușurință hastagg-ul #goodlife – practic, toți vloggeri și bloggeri au o viață cât o sărbătoare lângă mări și oceane, cu pahrele de șampanie în mâini, toate în timp ce soarele e roz ca în povești. Există peste tot câmpuri de lavandă și uși fermecate?

Dincolo de imaginea perfectă, trebuie să ne amintim că și acești influenceri sunt oameni, cu viața lor personală dincolo de aparatul foto și că a călători continuu nu înseamnă numai noroc cu carul.Se pare că există niște secrete pe care nu le știam până acum, cel puțin nu oficial. Mai jos, am descoperit 9 travel influencerii care au dezvăluit cele mai mari secrete din viețile lor:

  1. Nu au o casă a lor.

De doi ani, nu am o casă a mea, un apartament al meu, a scris Alyssa Ramos, în vârstă de 30 de ani, pe paginile @mylifesatravelmovie/ @alyssaramostravels.  Își face, de fiecare dată, valiza, iar lucrurile de care nu are nevoie în acea călătorie le depozitează într-un loc special.

@mylifesatravelmovie

„Dacă am nevoie de o pauză, merg la un hotel sau caut o cazare cu Airbnb pentru două săptămâni”, a declarat Alyssa.

Kiersten „Kiki” Rich a declarat – @theblondeabroad a declarat: „Jumătate de an sunt acasă în California de Sud, iar cealaltă jumătate este Cape Town, Africa”.

  1. Editează fotografiile „perfecte”.

Editați mai puțin, cu atât mai bine, spune Melissa Hie care are pagina @girleatworld. Ea susține că locația și lumina potrivită te vor ajută să nu fii nevoit să alegi filtre.

Dar, cei mai mulți stau până la 30 de minute să editeze o fotografie, așa cum afirmă Ramos, de exemplu, care folosește programul Adobe Lightroom.

  1. Au venituri din 6 cifre.

Mulți dintre vloggeri pe turism câștigă foarte mult din conținutul sponsorizate de pe paginile lor din Social Media: Instagramn, bloguri, YouTube etc sau prin plasare de produse. Există brand-uri care generează peste 500. 000 dolari pe an.

@theblondeabroad
  1. Călătoriile lor nu sunt vacanțe.

Apartamentele scumpe și iahturile extravagante nu se obțin așa, doar cu un zâmbet.  Christine Tran – @tourdelust a declarat: „Sunt la mijloc contracte negociate zile la rând. Apoi, am o cină devreme și merg la culcare la fel de devreme. Rar rămân la petreceri târzii, unde beau, de exemplu. O oră, două stau pe mail, înainte de culcare. Planific totul pentru a doua zi.”

@tourdelust
  1. Alte fețe ale acestei vieți perfecte

Și asta nu e tot. Există întâmplări nefericite care se întâmplă uneori în timpul călătoriilor, chiar dacă nu vorbesc niciodată despre ele, influencerii se trezesc foarte devreme pentru o poză inedită, își plătesc singuri hainele cu care se îmbracă în timpul vacanțelor, au mereu cu ei props-uri pentru decor, uneori își plătesc singuri călătoriile, multora le e dor de familie…

Așa că, înainte să judecăm pozele perfecte, să ne gândim la toate astea și, poate să ne schimbăm perspectiva.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.