Tot ce trebuie sa stii despre cititul in palma (partea IV – degetele)

By  | 

Arta cititului în palmă (sau chiromantia) a fost folosită încă din epoca de piatră și are ca scop prezicerea viitorului.

Dintotdeauna, omul a vrut să se cunoască cât mai bine și să afle ce îi rezervă viitorul. Din acest motiv, s-a născut chiromantia, sau, așa cum este cunoscută de către oricine, arta cititului în palmă sau ghicitul în palmă.

În articolele anterioare, am vorbit despre clasificarea tipurilor de palme, am vorbit puțin despre numărul și tipului liniilor din palmă (AICI), apoi ți-am dat câteva informații foarte utile despre cele trei linii principale ale palmei (AICI), iar în ultimul articol am discutat despre liniile grihilor, linia destinului și liniile secundare (AICI).

Astăzi vom vorbi despre degete, terminând astfel seria articolelor despre cititul în palmă.

Pentru început, atunci când cineva întinde palma spre a fi citită, poate ține degetele lipite sau depărtate unul de celălalt. În primul caz este vorba de o persoană precaută și timidă, iar în cel de-al doilea de o persoană încrezătoare și deschisă.

Apoi, cel sau cea care practică chiromantia se va uita la închieturile degetelor, care pot fi fine sau noduroase. Primele indică o persoană care se bazează pe intuiție, iar cele noduroase o persoană care analizează mult o situație înainte de a acționa.

Și vârfurile degetelor sunt diferite! Există vârfuri pătrate, spatulate și conice. Persoanele cu vârfuri pătrate au o fire practică, sunt atente și ordonate. Persoanele cu vârfuri spatulate sunt practice și inventive, iar cele cu vârfuri conice sunt sociabile, sensibile și au o gândire idealistă.

După ce a observat toate aceste lucruri, ghicitorul se va uita la degetul mare. Se crede că, cu cât acesta este mai mare, cu atât succesul pe care îl vei avea de-a lungul vieții va fi mai mare. În general, dacă acest deget este foarte mare, ești o persoană inteligentă, ce are o voință puternică, iar dacă este scurt, ai o voință slabă și ești încăpățânară fără motiv.

Acestea fiind spuse, am terminat seria articolelor despre chiromantie sau cititul în palmă. Cei care practică această artă cunosc, bineînțeles, mai multe informații, dar aceste articole nu au rolul de a te învăța o meserie nouă peste noapte; ele te pot ajuta să înveți lucruri noi despre tine sau despre prietenele tale.

Comments

comments