Tot ce trebuie sa stii despre cititul in palma (partea III – liniile grijilor, linia destinului, liniile secundare)

By  | 

Arta cititului în palmă (sau chiromantia) a fost folosită încă din epoca de piatră și are ca scop prezicerea viitorului.

Dintotdeauna, omul a vrut să se cunoască cât mai bine și să afle ce îi rezervă viitorul. Din acest motiv, s-a născut chiromantia, sau, așa cum este cunoscută de către oricine, arta cititului în palmă sau ghicitul în palmă.

În articolele anterioare, am vorbit despre clasificarea tipurilor de palme, am vorbit puțin despre numărul și tipului liniilor din palmă (AICI), apoi ți-am dat câteva informații foarte utile despre cele trei linii principale ale palmei (AICI).

Astăzi, vom vorbi puțin despre liniile grijilor, linia destinului și liniile secundare.

Luniile grijilor se află la baza degetului mare și se duc spre linia vieții, uneori traversând-o. În general, persoanele care nu prea au astfel de linii au o viață lipsită de griji, iar cei care au zeci sau sute de linii micuțe se îngrijorează mereu, chiar și fără un motiv serios. Dacă liniile grijilor traversează linia vieții, au existat sau vor putea exista îngrijorări ce pot pune în pericol sănătatea ta.

Linia destinului trece prin mijlocul palmei (dinspre închietură spre degete). Nu toate persoanele o au. De regulă, se crede că prezența sa indică faptul că persoana în cauză va trebui să facă mereu eforturi pentru a-și atunge țelurile, iar absența sa – persoana nu va face eforturi, ci va „pluti în derivă”.

Mai există, de asemenea, și liniile secundare: linia ficatului și linia soarelui. Prima dintre ele, linia ficatului, pornește de obicei din interiorul liniei vieții spre linia inimii și reprezintă starea ta generală de sănătate. Dacă nu ai această linie, înseamnă că ai o sănătate foarte bună, iar viața ta va fi lungă. Prezența sa nu înseamnă neapărat că te vei îmbolnăvi de ceva grav, ci că ai, în general, probleme de sănătate (de exemplu, răcești foarte des iarna).

Linia soarelui este paralelă cu linia destinului și are legătură cu cariera. Dacă aceasta este puternică și se întinde pe toată palma, înseamnă că viața ta profesională va fi întotdeauna bună. Dacă este foarte scurtă, nu ai reușit să îți păstrezi norocul în carieră, deși ai început cu dreptul.

Pentru moment ne vom opri aici, dar vom reveni cu un articol despre degete. Credeai că doar liniile din palme contează în chiromantie? Urmărește-ne în continuare pentru mai multe informații!

Comments

comments