TOP filme noi pe care TREBUIE să le vezi de Crăciun!

It’s the most wonderful time of the year! 

Crăciunul este perioada în care, în sfârșit, putem să petrecem zile întregi în casă, sub o plapumă pufoasă și cu o ciocolată caldă în mână fără să ne simțim vinovate!

Și ce alt moment mai bun ai putea găsi pentru a viziona cele mai drăguțe, siropoase și colorate filme decât de Crăciun?

Pentru că îți împărtășim pasiunea pentru “Home Alone”, “Grinch” sau alte filme ce ne-au umplut Crăciunul de fericire în copilărie, am făcut pentru tine o listă cu cele mai drăguțe filme de Crăciun în 2016!

Almost Christmas

Un tată rămas văduv își cheamă toată familia (copii, nepoți, cumnați) să își petrecă alături de el primul Crăciun de când a rămas singur. Cu toate acestea, această “adunare” a familiei sub același acoperiș se lasă cu secrete, confruntări și mici probleme ce supun la test căsniciile rămase. O comedie plină de umor, numai bună pentru ziua de Crăciun!

Bad Santa 2

Bad Santa 2 se întoarce cu Billy Bob Thornton (câștigător al Premiului Oscar) în postura de anti-erou favorit de americani ce îl interpretează din nou pe Willie Soke, aka Bad Santa.

Bad Santa 2 îți va scoate din cap toate poveștile frumoase pe care le știi cu Moș Crăciun, dar te va face să râzi în hohote, urmărind drama unui Moș Crăciun îmbibat de whiskey de proastă calitate!

Trolls

O comedie plină de trolli din bumbac colorat ce încep aventura vieții lor atunci când încearcă să-și salveze prietenii din mâinile malefice ale lui ‘royal chef’. Printre vocile faimoase ale acestei comedii se numără cea a lui Anna Kendrick, Zooey Deschanel, John Cleese și Justin Timberlake.

Office Christmas Party

O comedie clasică: o mulțime de persoane aparent rezonabile, dau o petrecere la birou ce se transformă într-un fiasco! Olivia Munn, Jennifer Anniston, Kate McKinnon și Jason Bateman sunt doar câteva dintre starurile ce îți vor transforma Crăciunul într-unul de-a dreptul hilar!

Sing

Combină vocea lui Matthew McConaughey cu cei mai drăguți porcușori roz și vei obține un film numai bun pentru luna decembrie. Bonus? Jumătate din starurile de la Hollywood participă la show!

The Mistletoe Promise

Jamie King (Hart of Dixie) și Luke Macfarlane (Brothers and Sisters) joacă în cel mai romantic film al Crăciunului. După ce fac un pact pentru a-și rezolva împreună complicațiile de Crăciun, cei doi aparent străini sfârșesc prin a descoperi că în “contractul” lor s-ar putea să fie ceva mai mult decât doar o “afacere”.

A Wish for Christmas

Sara (Lacey Chabert) este tipul de femeie care stă pe margine când vine vorba de deciziile importante, mai ales în ceea ce privește munca. Dar când ideea ei pentru un proiect de Crăciun îi este furată, își pune o dorință către Moș Crăciun pentru a avea curajul să își apere, în sfârșit, principiile! Ce se întâmplă când the ‘good girl’ devine the ‘bad one’? Află singură, în decembrie!

A December Bride

După ce acceptă, de rușine, un partener necunoscut la nunta verișorului ei, iar acesta anunță, în glumă, că s-au logodit, Layla (Jessica Lowndes) este forțată să păstreze aparențele. Însă în timp ce organizează o nuntă falsă, sentimentele încep să prindă viață…

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.