Top destinatii romantice la mare

Îţi doresti o vacanţă de neuitat într-o locaţie de vis? Ce poate fi mai frumos decât să îţi laşi pielea sărutată de soare sau tălpile mângâiate de apa caldă a mării? Atunci când te plimbi cu iubitul tău de mână, ce poate oferi mai mult romantism decât un apus sângeriu şi un soare palid înghiţit de orizont?

Insula Capri

O destinaţie demnă de a deschide o astfel de listă de locuri deosebit de romantice aflate la malul mării şi care sunt unice prin tot ceea ce reprezintă pentru cuplurile de îndrăgostiţi, este Insula Capri. Această insulă stâncoasă cu totul şi cu totul deosebită, îţi va oferi ocazia petrecererii unor zile de neuitat la malul mării. Vei pleca de acolo încărcată cu energie pozitivă, plină de amintiri deosebite şi vaste cunoştinţe noi despre legendele locului reprezentate de vestigii antice unice şi legendele cu sirene care dau o notă de mister locului.  

Poţi petrece o lună de miere de vis în Insula Capri, destinaţie care oferă clipe de neuitat celor care aleg să cunoască efectul magic al romantismului într-un colţ de paradis. Lista acestor destinaţii turistice este una lungă, plină de exemple mirifice demne de a fi considerate reprezentante ale romantismului iar Insula Capri este cea care dă tonul în această categorie. 

Orasul Paphos 

Paphos este un orăşel mic din Cipru, situat la malul mării care  îţi va crea acea senzaţie deosebită pe care doar orăşelele mici de la malul Mării Mediteraneene o pot face. Paphos este o locaţie magică, cunoscută prin celebra sa învecinare cu locul în care însăşi zeiţa frumuseţii şi a dragostei s-a născut, conform miturilor greceşti. Alege Paphos pentru o vacanţă relaxantă şi plină de iubire sau pentru aniversarea cea mai importantă din viaţa voastră de cuplu şi nu vei regreta alegerea făcută.

Insula Hvar

O altă insulă deosebit de frumoasă pe care o poţi lua în considerare pentru escapada romantică mult visată este Insula Hvar din Croaţia. Această mică insulă nelocuită te va ajuta să îţi reîncarci bateriile simtindu-te ca o zeiţă la capătul exotic al lumii, alături de persoana iubită. Este un loc parcă special creat pentru îndrăgostiţi la malul mării, fiind astfel alegerea perfectă pentru cei care işi doresc excursii inedite în doi. 

Desigur, acestea sunt doar 3 exemple de destinaţii romantice la mare. Poţi alege să savurezi un vin roşu dulce pe o terasă din Porto, în timp ce priveşti pescăruşii cum se pierd înspre orizont. Dacă bugetul îţi permite, te poţi răsfăţa cu o răcoritoare apă de cocos, savurată direct din fructul proaspăt tăiat, pe plajele Copacabana sau Leblon din Rio de Janeiro. Singurul lucru care stă între tine şi o vacanţă romantică la mare… este bugetul!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.