Top destinatii romantice in Romania

Credibil sau nu, România are nişte peisaje superbe de oferit chiar şi visătoarei din tine, de aceea îţi vom prezenta un top al destinaţiilor romantice în România, pentru ca tu să te poţi pregăti pentru o vacanţă siropoasă şi relaxantă chiar în ţara ta. Majoritatea materialelor disponibile online vă recomandă clasicele destinaţii, cum ar fi Sinaia, Braşov sau litoralul Mării Negre. Noi am adunat 3 destinaţii mai puţin alese, dar ale căror peisaje şi activităţi garantează o vacanţă plină de amintiri romantice.

Delta Dunării

România a fost mereu mândră de varietate formelor de relief pe care le oferă: de la mare, la câmpii, dealuri, munţi şi chiar o Deltă superbă. Este foarte greu să descriem în cuvinte peisajul din Deltă. Puteţi opta pentru un hotel plutitor, dar garantăm că orice tip de hotel sau pensiune aţi alege, nu va conta pentru că ai la tot pasul peisaje care par desprinse din tablouri. E o vacanţă pe care amândoi o meritaţi! 

Vă puteţi delecta cu o plimbare prin rezervaţia naturală iar dacă sunteţi însoţiti de un grup mai mare de prieteni, plimbările cu şalupa sunt o activitate interesantă pe care nu o oferă chiar orice altă destinaţie. Pădurea Letea trebuie să fie pe lista voastră de obiective de vizitat, fie şi numai pentru superbii cai sălbatici care se găsesc aici. În funcţie de perioada anului, poţi opta şi pentru o partidă de pescuit iar dacă partenerul tău este fan, va aprecia ideea ta.

Vatra Dornei

Dacă tu şi iubitul tău sunteşi pasionaţi de activităţile fizice, combinate cu seri romantice, Vatra Dornei este locul perfect pentru voi doi. Fie că alegeţi această destinaţie iarna sau vara, aveţi o multitudine de lucruri pe care le puteţi face împreună. Parapanta sau călăritul sunt recomandările noastre.

Pasionată de cultură? Nu rata Muzeul de Ştiinţe şi Cinegetică. Nimic nu poate fi mai romantic decât o plimbare cu telescaunul pe Dealul Negru, unde vă puteţi delecta cu sărutări, având la picioare întreaga Depresiune a Dornelor.

Zona Maramureşului

Este foarte greu să ne decidem ce este mai frumos în Maramureş; bucatele absolut delicioase, peisajele pitoreşti sau Cimitirul de la Săpânţa, singurul cimitir vesel din lume. Departe de poluarea, zgomotul şi responsabilităţile oraşului găseşti acest colţ de Rai care te deconectează.

Văile apelor şi drumurile de munte oferă o plăcere pentru amândoi şi o activitate mai plăcută faţă de certurile pentru telecomanda de acasă. Lacurile, cascadele şi peşterile sunt locuri grozave pentru a crea noi amintit alături de iubitul tău. Nu uita să faci multe poze şi să ne spui cum a fost! 

Citeşte şi Cum planuiesti vacanta de vara in strainatate

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.