Top 7 motive ca în anul 2019 să îți iei o casă

Cu siguranță ți-ai trasat rezoluțiile anului care tocmai a început. Dacă de fiecare dată au fost prioritare obiectivele legate de carieră sau poate călătoriile, ce ai zice ca în 2019 să te focusezi pe un scop cu adevărat măreț, achiziția unei case? Dacă cochetezi deja cu această idee, dacă te încântă traiul la casă în detrimentul celui la bloc, mai jos îți sunt prezentate 7 motive pentru a face această achiziție.

1. Prețurile caselor nu sunt chiar așa de mari dacă știi unde să te uiți – Prețul poate deveni ușor o piedică în achiziția casei. Dar cine a zis că trebuie să îți iei o vilă cu mansardă sau o casă situată ultra-central? Acordă atenție inclusiv caselor dintr-un alt oraș, unde bătălia imobiliară nu este atât de mare, deci implicit și prețul mai mic.2.  Vei avea în sfârșit spațiul la care ai visat – Chiar și un apartament cu 3 camere poate deveni în scurt timp neîncăpător pentru o iubitoare a shoppingului, când perechile de pantofi achiziționate devin tot mai multe în timp alert. Într-o casă îți poți amenaja garderoba mult visată.  

3. Te vei bucura de un aer nou – Îți poți lua o căsuță la munte sau la țară pentru a evada ori de câte ori îți dorești din aglomerația orașului. De asemenea, poți avea în vizor și orașele pitorești ale țării, cu obiective de vizitat. Dacă ești din zona Moldovei, cumperi case în Iași. Cu puțin spirit antreprenorial poți chiar să închiriezi una, două camere turiștilor.

4. Mai multe activități în aer liber – Când ai propria curte este simplu să te bucuri de toate acele activități preferate, ca de exemplu un grătar cu prietenii, plajă sau un om de zăpadă iarna.

5. Poți să ai chiar mai mult de un animal de companie – În copilărie ni se întâmplă să ne dorim un câine, dar dorința să nu fie întotdeauna îndeplinită. Dacă la bloc este mai dificil să ai un animal de companie, la curte nu mai de ce să îți faci griji. Nu vei primi mustrări de la vecini și nu ai de ce să te gândești cu frică la viața canapelei. În curte este suficient de mult spațiu nu doar pentru un câine, cât și pentru doi!

6. Mai mult decât un loc de parcare, un garaj – Dacă îți dorești să îți menajezi mașina, să nu mai trebuiască ca iarna să dai zăpada la o parte, propriul garaj în curte te va cuceri.

7. O viață socială de nota 10 – O casă va putea găzdui toți prietenii tăi. Modalitățile de petrecere a timpului pot fi diverse, atât petreceri la care să nu vă feriți să dați muzica mai tare, cât și după-amieze de gătit și savurat preparatele în aer liber sau stat la taclale seara, la lumina felinarului, bucurându-vă și de sunetul greierilor.

Investiția într-o casă sau un apartament este o alegere bună, dat fiind faptul că valoarea unui bun imobiliar nu se pierde în timp.

Sursa: Digital Workforce
Sursa foto: pexels


Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.