Top 6 gadgeturi pentru începutul anului școlar

Anul școlar/ universitar 2020-2021 va avea, cu siguranță, un cu totul alt mood față de cel cu care eram obișnuiți, în primul rând pentru că, în condițiile actuale generate de pandemia de coronavirus, digitalizarea procesului de învățare devine tot mai necesară. Pentru a transforma provocările în facilități, Samsung ne propune un top 6 gadgeturi pentru începutul anului școlar, de care sigur te vei îndrăgosti iremediabil. Noi am făcut-o deja. Chiar este important pe cine ai aproape…

Așadar, pentru o parte dintre elevi, noul an școlar a început, cu acele emoții pe care noi toți le-am simțit la un moment dat sau poate chiar încă le mai trăim sub o formă sau alta. Ceilalți (printre care și studenții) fac ultimele pregătiri înainte de o nouă etapă din evoluția lor: noi lecții de viață și cu totul alte provocări. Iar dacă în țări precum Suedia sau Finlanda, copiilor și studențiilor li se oferă, în această călătorie, numeroase instrumente digitale (de exemplu, copiii suedezi învață deja de câțiva ani buni să scrie literele în primul rând pe tabletă, apoi de mână), în România abia criza distanțării sociale a accelerat procesul de digitalizare din învățământ. Tocmai de aceea, acum este momentul mai mult ca oricând să creezi în jurul tău lumea la care visezi, rămânând în siguranță și contectat la cele mai performante tehnologii, fie că ești elev sau student (sau chiar părintele unui elev):

Galaxy Tab S6

Când ești elev sau student ai nevoie de această simbioză: de puterea unui computer, dar în același timp de mobilitatea unei tablete ca să poți rămâne conectat constant, fie că ești la școală, pe drum sau acasă. Galaxy Tab S6 este, din acest punct de vedere, și nu numai, un partener perfect. Este de parcă ai avea toate caietele și cărțile în același loc, putând avea acces la ele fără efort. Îți rămâne doar să fii creativ și să acumulezi informații. Mai mult, poți avea deschise simultan Samsung Notes si playerul video preferat sau poți regla transparența ferestrelor pentru a îți lua notițe fără să oprești vizonarea.

Citește și: (P) Samsung Galaxy Z Flip 5G, itemul cheie al stilului meu de toamnă

You can do it:

Poți transforma tableta în desktop: în primul rând, tastatura portabilă BookCover Keyboard* a tabletei Galaxy Tab S6 are o tastă dedicată pentru acces rapid la DeX și un touchpad integrat. Ceea ce este chiar cool. Dacă ai nevoie de mai multă vizibilitate, folosește cablul HDMI pentru a te conecta la orice monitor sau ecran compatibil, sau poți folosi S Pen pentru a-ți scrie oricând ideile ori pentru a lua notițe (creionul este atașat pe spatele tabletei cu ajutorul unui magnet și se încarcă automat când este plasat la loc în spațiul dedicat).

Poți controla Galaxy Tab S6 printr-o simplă apăsare de buton. Pentru că este conectat prin Bluetooth, S Pen îți permite să rulezi aplicații de la distanță. În plus, cu S Pen Action poți manevra totul prin gesturi, chiar dacă nu ești lângă tabletă.

Poți desena sau realiza schițe ca un profesionist. Datorită celor 4.096 de niveluri diferite de sensibilitate la apăsare, S Pen se poate comporta ca o pensulă, permițându-ți să creezi compoziții complexe fără niciun efort. Din această perspectivă, Galaxy Tab S6 parcă este creată special pentru studenții la arhitectură sau arte vizuale.

Pentru mai multe detalii despre produs, accesează: https://bit.ly/3mfDUZU

gadget-uri scoala

Galaxy Tab S7

Știi momentele acelea din viață (puține, ce-i drept) când crezi că lucrurile nu pot deveni mai facile decât sunt deja? Și totuși, viața te surprinde? Așa am pățit eu după ce am descoperit Galaxy Tab S7: îți schimbă modul cum lucrezi și cum te joci sau, altfel spus, chiar treci la următorul nivel de experiență. Ești ajutat de cel mai puternic procesor; folosind tastatura ai parte de o experiență PC, iar cu S Pen-ul cu latență scăzută poți scrie mai ușor ca niciodată. Display-ul este mai mare, mai luminos, mai rapid. Practic ai alături de tine cel mai avansat ecran disponibil pe o tabletă.

You can do it:

Poți crea adevărate capodopere dacă folosești S Pen împreună cu Clip Studio Paint. Cu ajutorul storyboard-ului, culorilor și a altor instrumente poți  să ilustrezi și să creezi benzi desenate și schițe ca un profesionist.

Poți importa fișiere PDF și note, poți semna documente și poți face comentarii chiar pe PDF, Samsung Notes putând fi partajat în diverse formate. De asemenea, poți exporta Samsung Note în Microfost Word sau PowerPoint pentru a partaja cu alții. Ai la dispoziție și posibilitatea de a administra și organiza foarte ușor paginile, sincronizând Samsung Notes (rămâi pe aceeași pagină, pe care o schimbi între tabletă, telefon și laptop prin contul Samsung) și sincronizări de date și înregistrări vocale.

Poți converti scrisul de mână în text. Asta este funcția mea preferată, transformând această tabletă chiar în cel mai productiv partener pe care îl poți avea.

Preinstalată pe Galaxy Tab S7 și S7 +, prima versiune Android a aplicației este gratuită pentru 6 luni.

Pentru mai multe detalii despre produs, accesează: https://bit.ly/33dEP4c

gadgeturi scoala

Galaxy Note20 | Note20 Ultra 5G

Practic, ai în buzunarul tău un computer cu acte-n regulă. Cum sună asta?! Samsung chiar mă face să mă simt mai creativă. revenind, Galaxy Note20 are puterea de a face lucruri ca niciun alt computer, o imagine plină de culoare, fără reflexii, chiar și în lumina strălucitoare a zilei. Mai mult, SGS, cea mai importantă companie de certificare din lume, a acordat ecranului Galaxy Note20 Ultra certificarea Eye Care, pe baza capacității sale de a reduce drastic efectele nocive ale luminii albastre. Această certificare poate fi găsită pe www.sgs.com.

You can do it:

Poți să profiți de viteze 5G și jocuri în cloud, fără momente de încărcare, tremur al imaginii sau apariția surprinzătoare a pauzelor enervante (cel mai rapid procesor Galaxy).

Poți avea parte de o capacitate imensă a bateriei, cea mai inteligentă baterie Galaxy are o utilizare eficientă a energiei așa încât rezistă toată ziua. Îți dai seama: îți ajunge pe parcursul întregii zile la școală sau la universitate, chiar la job-ul tău part-time. Apoi, continui distracția și până noaptea târziu…

Pentru mai multe detalii despre produs, accesează: https://bit.ly/2ZsponP.

gadgeturi scoala

Noua serie Galaxy A

Pentru că, mai ales în această perioadă, invovația trebuie să fie accesibilă tuturor, și toți ar trebui să ne permitem să beneficiem de performanțe digitale, există Galaxy A. Într-un pachet mic, dar accesibil, ai parte de numeroase facilități, de la un ecran mare până la performanțe neîntrerupte. Mie îmi place foarte mult sloganul acestei serii: Awesome is for everyone.

You can do it:

Poți alege cardul care descrie cel mai bine nevoile tale.

Poți alege exact modelul care ți se potrivește dintre mai multe opțiuni: Galaxy A71, Galaxy A51 5G, Galaxy A41, Galaxy A31, Galaxy A21.

Pentru mai multe detalii despre produs, accesează: https://bit.ly/2FadnMT

gadgeturi scoala

TIMP LIBER DE CALITATE…

…pentru că trebuie să mai avem și timp liber.

32″ Monitor de Gaming curbat Odyssey G7 cu 1000R

Odată cu acest produs începe, practic, o nouă eră a monitoarelor curbate —noul maxim al tehnologiei ecranelor curbate se potrivește unghiului de vizualizare al ochiului uman pentru un realism de neimaginat. În timpul tău liber te vei răsfăța cu o paletă de culori spectaculoase, cu detalii și profunzime maxime, design futurist… vei avea parte de o călătorie în viitor.

Mai mult, de acum înainte vei putea prinde chiar și inamicii cei mai agili datorită acuratații timpului de răspuns incredibilă; acțiunea începe instantaneu când deschizi ecranul, fără întârziere între perifericele tale și joc, iar scenele de joc cu acțiune rapidă și complexă sunt stabile și fără întârziere în redare, tot pentru avantajul tău competitiv. Dacă ești femeie și nu ești foarte interesată de aceste aspecte, crede-mă, partenerul (sau copilul tău) va fi  cu adevărat fericit.

Pentru mai multe detalii despre produs, accesează: https://bit.ly/2FaxESt

gadgeturi scoala

Televizoarele din gama QLED 4K și 8K, și din seria Lifestyle

În perioadă când cinematografele au fost închise, am realizat cât de important este să ai acasă un televizor care să recreeze atmosfera dintr-o sală de cinema, sau poate chiar ceva în plus. Apoi, calitatea imaginii și a sunetului (caracteristicile esențiale ce descriu televizoarele Samsung QLED) sunt nu numai o desfătare a simțurilor, ci și o protecție pentru sănătatea acestora. Mai ales acum când vei ajunge acasă cu siguranță obosit.

De ce ai parte de ce mai bună experiență de vizionare: datorită capacităților AI Upscaling îmbunătățite, televizoarele din gama QLED și Lifestyle se integrează perfect în design-ul locuinței, aducând un plus de eleganță în orice încăpere; The Frame aduce imaginile la viață cu detalii și textură incredibile (punctul lui forte fiind faptul că este personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană.) Fiind diferit de un televizor convențional, The Serif se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode.

Pentru mai multe detalii despre produs, accesează: https://bit.ly/3mbdnfY

Dacă ți-a plăcut materialul nostru despre top 6 gadgeturi pentru începutul anului școlar, citește și: Samsung Galaxy S20: smartphone-ul care schimbă felul în care vedem lumea

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.