Top 5 tendințe de Crăciun 2020 – Brazi artificiali și decorațiuni

Se apropie cea mai frumoasă și magică noapte din an și există o mulțime de modalități prin care îți poți împodobi bradul de Crăciun în decembrie. Una dintre ultimele tendințe recomandă o nuanță delicată și versatilă de roz spre roșu, ca fiind una din tendințele de culoare pentru Crăciun 2020, însă există și alte tematici populare în acest an. Mai jos îți vom prezenta tendințele actuale în ceea ce privește ornamentele festive și brazii de Crăciun.

1. Brazi artificiali de Crăciun în stil nordic

tendinte brazi

Pentru a crea o atmosferă superbă în casă de sărbători, o variantă este să alegi un brad de Crăciun artificial de lux în stil nordic, scandinav. Acesta poate fi un brad artificial 180 cm, un brad artificial 210 cm sau un brand artificial 240 cm, cu silueta impunătoare, la fel ca gigantul molid norvegian care te duce cu gândul la pădurile maiestoase specifice mediului rural din Regatul Norvegiei. Această nouă tendință de Crăciun este apreciată de designeri în acest an.

Oamenii urmăresc îndeosebi cele mai avantajoase oferte de brazi artificiali care amintesc și de frumusețea pădurilor europene (cum sunt și cele din țara noastră) și nu doar de pădurile Peninsulei Scandinave. Totuși, stilul norvegian este în mare vogă, fapt pentru care sunt preferați brazii de Crăciun artificiali care au silueta plină și densă, coroana voluminoasă și crengile bogate cu ace lungi, verzi și puternic ramificate astfel încât să permită pe ele agățarea multor decorațiuni prețioase și ornamente de Crăciun – globuri, ghirlande, instalații de lumini fabuloase.

Un brad artificial de Crăciun în stil nordic ar putea avea un aspect luxos, mai ales dacă ar fi împodobit cu ornamente din sticlă, decorațiuni argintii, iar în plus, în jurul lui ar fi așezate animale de pluș, baloane albe și alte decorațiuni de acest fel. Aceste tendințe la ornamente și design festiv din 2020 includ și lumânări pâlpâitoare, care în vremuri de demult erau adevărate; acum aspectul lor este creat de instalații frumoase cu LED-uri strălucitoare, cu lumină caldă.

2. Brazi artificiali de Crăciun în stil rustic

brazi artificiali

Această tendință constă în achiziționarea unui brad artificial de Crăciun de 1.2 m, 1.8 m sau chiar de 2.1m, 2.4m si chiar 2.5m, care va arăta ca un brad natural perfect pentru o familie cu mulți copii. Pomul de Crăciun se poate achiziționa online și dacă va fi decorat în stil rustic, va avea un aspect wow, cu totul special pentru Sărbătoarea Crăciunului.

Dacă se alege un model din oferta brazi artificiali mai înalți, se va schimba atmosfera în casă, pentru că un brad voluminos și suficient de robust cu ramuri veșnic vezi, cu lumini sclipitoare și ornamente rustice de Crăciun arată cu adevărat magic.

Mai este puțin și se apropie sezonul Sărbătorilor de iarnă, când îți poți distra prietenii și familia și le poți oferi din inimă cadouri deosebite, așezate sub brad, ca și cum au fost aduse de Moș Crăciun.

Dacă vrei să adaugi în brad o notă rustică în tendințele actuale din acest an, poți folosi ca decorațiuni mărgele sau mici coronițe din materiale naturale, agățate pe ramurile cu ace. Alte accente rustice ușor de incorporat sunt nucile, conurile de brad, castanele, ghindele, jucăriile din lemn, fructele uscate, ghirlandele și alte ornamente de Crăciun, naturale.

3. Brazi artificiali de lux, cu ornamente în tonuri de bijuterii

tendinte brazi

În acest an sunt la modă culorile curcubeului, iar în plus se dorește, prin nuanțe și lumini deosebite, ca acest Crăciun să fie cât mai strălucitor și mai distractiv.

O tendință în acest an este și cea de decor interior în nuanțe de albastru pentru pereții living-ului unde se va așeza bradul artificial. Ideea este de a crea un spațiu vibrant prin această nuanță de albastru intens și în același timp și o atmosferă cât mai elegantă și confortabilă. Bradul artificial de Crăciun va avea ornamente care se aseamănă cu bijuteriile, globuri și decorațiuni în tonuri de violet ametist, albastru safir sau verde smarald.

4. Brazi artificiali de Crăciun în stil Art Nouveau

brazi artificiali

Acest stil a început să reintre în atenția designerilor în acest an, mai ales că este foarte elegant. Sezonul de iarnă poate să fie și puțin extravagant, iar stilul Art Nouveau inspirat din secolul trecut este plin de opulență și exuberanță.

Decorațiunile pentru bradul artificial de Crăciun alb sau verde sunt cu finisaje strălucitoare și includ și elemente mai sofisticate – pene de păun și ornamente din blană artificială.

5. Brazi artificiali de Crăciun cu decorațiuni roz

tendinte brazi

Această culoare roz spre roșu este una din tendințele de culoare pentru Crăciun 2020 și amintește de nuanța fină a fardului de obraz. Rozul este frumos și feminin, iar de Crăciun apare în ornamentele și decorațiunile noi pentru brazii artificiali argintii sau verzi.

Alte recomandări pentru schema de culori sunt roșu, verde și alb, dar și nuanțele pastel, detaliile de auriu, fuchsia și albastru. Decorațiunile florale sunt, de asemenea, la modă. Bradul de Crăciun poate avea flori albe sau flori colorate, în funcție de preferințele și de tematica aleasă.

 

Sursă: Agenția PROMOdesk

Sursă foto: Pixababy, Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.