Top 5 aplicații care îți consumă bateria smatphone-ului

Rămâi des fără baterie la telefon? Cel mai probabil ai aceste aplicații instalate.

Poate ai observat și tu că atunci când folosești anumite aplicații bateria ți se termină mai repede. Un studiu publicat recent a studiat efectele celor mai instalate aplicații pe telefoane cu Android, dar cel mai probabil au același efect și la iOS sau Windows. Dacă te întrebi de ce Pokemon Go nu se află pe listă, studiul a avut loc între ianuarie și aprilie anul acesta, înainte ca toată populația planetei să își instaleze jocul.

Citește și: Efectele dependenței de smartphone asupra sănătății

Iată care sunt aplicațiile care îți consumă cel mai mult bateria:

Blackberry Messenger. BBM este o aplicație care permite utilizatorilor să trimită mesaje altor utilizatori de Blackberry.

Instagram. Poate ar trebui să o lași mai moale, chiar ai nevoie de atâtea poze cu pisici și rețete?

Facebook Messenger. Ok, poate că folosim prea mult această aplicație, poate ar fi o idee bună să dăm un telefon persoanelor cu care vrem să vorbim?

Citește și: 5 moduri în care social media îți afectează viața

Google Maps. Din păcate, tinerii nu mai merg cu hărți în geantă, astfel încât această aplicație ne este necesară mai ales dacă mergem în vacanță. Totuși, am putea ruga oameni de pe stradă să ne îndrume.

Facebook. Nu una, ci două aplicații Facebook se află în top 5! Data viitoare când ești în oraș cu prietenii, nu mai verifica din oră-n oră ce ți-a mai apărut prin newsfeed.

Următoarele aplicații din top sunt ChatOn, Kik, WhatsApp, WeChat și The Weather Channel.

Tu cât de des folosești aceste aplicații? Crezi că ai putea renunța la ele?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.