Top 3 cele mai cool idei de cadouri amuzante pentru el

Dacă prietenul tău este un bărbat cu un dezvoltat simț al umorului, atunci ești o norocoasă. De ce?

Pentru că va ști întotdeauna să aprecieze sarcasmul și glumele (fie ele mai bune sau mai proaste), te vei simți mereu în largul tău alături de el și veți putea glumi împreună în cele mai amuzante situații.

De ce este simțul umorului o calitate atât de apreciată de către femei?

În urma unui studiu complex, un grup de cercetători din Marea Britanie a demonstrat faptul că femeile preferă bărbații cu un simț al umorului dezvoltat, în detrimentul celor cu aspect fizic ireproșabil, dar incapabili sau insensibili la glume. Ei bine, româncele recunosc, cu mâna pe inimă, că savanții englezi au mare dreptate.

Psihologii explică acest fenomen, susținând totuși ideea conform căreia femeile nu caută umorul la bărbați. În principal, ele caută siguranță și confort, iar un bărbat cu simțul umorului transmite exact aceste lucruri: siguranță de sine, protecție, înțelegere și putere. În plus, le va fi mult mai greu să se certe cu un partener cu simțul umorului.

De asemenea, este mult mai ușor să găsești un cadou pentru un astfel de bărbat. Fără să fii stresată de prețul, brandul sau „prețiozitatea” darului, poți merge la sigur alegând, de exemplu, hanorace sau tricouri cu mesaje haioase. Bineînțeles, există și alte variante de cadouri prin care să-l surprinzi într-un mod amuzant.

Top 3 cadouri amuzante pentru un partener cu simțul umorului

Iată trei idei de cadouri funny pentru bărbați puși mereu pe glume:

1. Tricouri haioase pentru bărbați

Acesta este unul dintre cele mai creative cadouri. Pe lângă faptul că este o piesă vestimentară de bază, tricoul cu inscripții amuzante este un cadou practic. În plus, dacă alegi un mesaj cu adevărat pe placul lui poți fi convinsă că îl va purta ori de câte ori va avea ocazia, mândrindu-se cu el (imaginează-ți reacția colegilor de birou sau a prietenilor când vor vedea mesajul de pe tricou).

La Ruvix, una dintre cele mai mari companii specializate în producția tricourilor personalizate, poți găsi zeci de modele de tricouri funny cu mesaje super amuzante pentru el. Este aproape imposibil să nu dai de ceva ce i-ar plăcea! Ba chiar este foarte probabil să nu te poți decide între numeroasele modele și să ajungi să cumperi și tu unul pentru tine!

Mesaje precum „Eram tânăr ca frăguța, dar m-a îmbătrânit mândruța!” sau „Blink if you want me” sunt printre cele mai apreciate în rândul celor cu un simț al umorului dezvoltat. Pur și simplu te vei îndrăgosti și tu de mesajele funny de pe tricourile celor de la Ruvix!

Dacă se întâmplă totuși să nu găsești nimic potrivit (deși sunt slabe șanse), trebuie să știi că la Ruvix ai opțiunea de a alege tu propriul mesaj sau propria imagine care să fie imprimată pe tricou. Mai mult decât atât, poți face asta online, când plasezi comanda. Pe un model de tricou ales, încarci mesajul sau poza, selectezi mărimea tricoului și plasezi comanda.

2. Pahare sau căni în forme ciudate, dar amuzante

Știi acele caschete de tipul celor folosite de muncitori pe șantier, cu două recipiente laterale pentru dozele de suc sau de bere și două mici furtunuri îndreptate către gură? Exact! Sunt cele pe care le vezi în filmele de comedie. Vestea bună este că le poți găsi și în România, în diverse forme, culori și mărimi.

De asemenea, pe un site dedicat special cadourilor nonconformiste poți descoperi fel de fel de pahare, căni sau chiar halbe de bere special gândite pentru a fi oferite bărbaților. O halbă de bere sub forma unei ghete de cowboy sau un termos ce îți dă impresia că este realizat din trei mini roți de mașină suprapuse sunt idei super creative, ce sigur îi vor plăcea.

3. Cană pentru birou imprimată cu un selfie amuzant

Cana pentru job, pe care atât colegii de birou, cât mai ales șeful, o vor vedea zilnic, trebuie să fie una cu adevărat „deosebită”. Ce spui, sau mai bine zis, ce va spune el, când îi vei oferi o cană pe care este imprimat un selfie super funny cu el? Cu siguranță reacția va fi neprețuită, iar criza de râs va înceta cu greu. Cel mai probabil și colegii de birou vor avea aceeași reacție.

Pentru a imprima cu succes poza și pentru a te asigura că aceasta va arăta perfect pe cană poți apela tot la firma Ruvix. Având experiență vastă în domeniu, poți avea încredere în serviciile lor și în faptul că știu ce înseamnă un cadou amuzant reușit.

Acum, bineînțeles că, pe lângă acest cadou amuzant, îi poți oferi și unul normal, unul practic sau de care știi că are nevoie. Nu uita însă că pentru o relație reușită, o mică doză de sarcasm și umor este mai mult decât binevenită!

Sursa: admarks
Sursa foto: shutterstock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.