Tipuri de arta marca COSMO

By  | 

Ne place să te ţinem la curent cu tipuri de arta marca COSMO! Fii cu ochii pe noi!

65027_bd_63924_fichier_cain2_duels04Serialul „CAÏN“ la TV5MONDE

Dacă ai urmărit cu plăcere primul sezon din serialul poliţist „Caïn“, cu siguranţă vei deveni fanul celui de-al doilea, care a demarat în februarie la TV5MONDE. Anchetele acestui personaj principal nonconformist, care nu ţine cont de politeţuri sau de ceea ce e general acceptat ca find decent, vizează acum situaţii mai periculoase, uneori mai adâncite în corupţie. În fiecare luni, de la 19:40, două episoade a câte 52 de minute, la TV5MONDE. Serialul este subtitrat în limba română.

latetehaute02„La Tête haute“, cu Catherine Deneuve, 8 nominalizari la premiile César 2016

Anul trecut, „La Tête haute“ a fost proiectat în deschiderea celei de-a 68-a ediţii a Festivalului de la Cannes. Anul acesta, filmul are opt nominalizări la Premiile César 2016 (eveniment care va avea loc pe 26 februarie). „La Tête haute“ / „Capul sus“ cu Catherine Deneuve, în regia lui Emmanuelle Bercot va intra în cinematografele româneşti pe 12 februarie şi e distribuit de Independenţa Film. Filmul urmăreşte experienţele lui Malony (Rod Paradot), un delincvent juvenil, de la vârsta de la şase ani până la 18 ani. Catherine Deneuve joacă rolul unui judecător de minori care face tot posibilul să-l păstreze pe băiat pe linia de plutire.

TheMartian_DVD„Martianul“ – 7 nominalizari la Oscar, inclusiv pentru Cel Mai Bun Film

Filmul „Martianul“ este regizat de Ridley Scott (care a semnat regia şi pentru blockbustere precum „Alien“, „Prometheus“) şi este bazat pe romanul bestseller „The Martian“ al autorului Andy Weir. Povestea filmului îl prezintă pe astronautul Mark Watney (interpretat de Matt Damon) care, în timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman dispare în urma unei furtuni puternice, fiind lăsat în urmă de echipajul său. Filmul chiar te ţine în suspans şi îţi „predă“ lecţii despre prietenie, ambiţie şi supravieţuire în situaţii limită. Filmul „Marţianul“ numără şapte nominalizări la premiile Oscar, inclusiv la categoria „Cel mai bun film“ şi acum e disponibil în format Steelbook (Blu ray 3D +2D), Blu ray 3D, Blu Ray şi DVD.

Google-Cultural-Institute-logoColectii romanesti pe Google Cultural Institute

Noi colecţii româneşti pe Google Cultural Institute: de la turul virtual al Palatului Parlamentului la tradiţii transilvănene şi tablouri în cele mai mici detalii din Muzeul Naţional Brukenthal ! Din 21 ianuarie Google a lansat noi colecţii româneşti pe platforma Google Cultural Institute. De atunci, clădirea Palatului Parlamentului din Bucureşti poate fi vizitată prin intermediul imaginilor Street View de orice persoană de pe glob conectată la internet. Alături de aceasta, pe Google Cultural Institute au fost adăugate noi colecţii de la Muzeul Naţional Brukenthal, Camera Arhitecţilor din România, Fundaţia ADEPT Transilvania şi Asociaţia Wassertalbahn (Mocăniţa de pe Valea Vaserului).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *