Timmy Trumpet a cerut un mijloc de transport cel puțin neobișnuit la Untold

Timothy Jude Smith?? Probabil nu inseamna nimic! Incercam altfel: TYMMY TRUMPET?? E clar ca toata lumea stie cine este personajul cu trompeta care si-a facut loc in prima liga a industriei Electronic Dance Music, dar e si mai clar ca este imposibil sa fii atat de NEBUN! Este singurul care reuseste sa aduca sampania, vodka, trompeta si frenezia la fiecare eveniment la care participa.

Trumpet, australian la origini, este frumosul nebun al sound-ului big-room; e tipul care genereaza delir in mainstage cu o combinatie de progressive house dinamic si instrumentul pe care-l foloseste, trompeta, la care canta de la varsta de 4 ani.

A intrat la Conservator in Sydney, dar a fost exmatriculat pentru o farsa… pe cine mira? A continuat studiile la o scoala publica si si-a descoperit interesul pentru muzica dance. E un tip cu o energie ireala si de aceea a tot experimentat, pana in 2001 cand a descoperit combinatia ideala: DJ-ing-ul si trompeta.

Din acest punct devine favoritul cluburilor din Ibiza pana in Londra si lanseaza piese care au intrat in TOP 10 Aria Club Chart.

Cand ajunge in mainstage-ul arilor festivaluri se simte cel mai bine, asa a fost si la editia aniversara UNTOLD; omul e frumos de nebun pe scena si inainte de a intra pe scena.

Inainte de a urca pe Mainstage a cerut sa se plimbe cu un carucior de supermarket, cu un pahar de sampanie in mana, cu oameni pregatiri sa preia paharul in momentul in care apareau obstacole… cerere firesca pentru tipul care si-a spart in cap o sticla de vodka facuta din zahar, nu-i asa?

Altfel, recent Timmy Trumpet si bunul sau prieten, cine altul, Steve Aoki, au lansat cea mai asteptata colaborare din aceasta vara: „HAVA”, piesa care a fost highlight in set-urile celor doi, atat la Neversea, cat si in mainstage-ul Untold 2019.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.