The Watch (VIDEO)

By  | 

Glenview, Ohio – SUA – Planeta Pamant. In aceasta enclava aparent linistita si oaza de siguranta, Evan Bob, Franklin si Jamarcus hotarasc sa-si uneasca fortele pentru a-si proteja comunitatea.

Mai mult, cei patru se bucura de toate avantajele de "paznici"… beau bere, pierd vremea si isi fac de cap, ca baietii.

Chiar si cu, sau poate din cauza noilor si elegantelor jachete de "paznic", care au ca blazon niste aripi de foc si un cap de tigru (nu se stie de ce), cei patru blajini nu primesc de la locuitorii respectul la care se asteptau.

Un grup de copii ii bombardeaza cu oua, iar politistii din zona rad de ei.

Dar cand vehiculul cu care baietii patrulau loveste ceva ce lasa o urma verde si cleioasa si un fel de tentacul, si gasesc un dispozitiv ciudat, in forma de minge de bowling, care emite o raza puternica – isi dau seama ca au descoperit ceva mult mai important decat un simplu hot.

Singurele lucruri mai periculoase decat amenintarea la adresa cetatenilor onesti din suburbia Glenview sunt acum cei patru barbati care s-au reunit pentru a-i salva.

Faceti cunostinta cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller) – barbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn) – familistul iubitor de distractii, Franklin (Jonah Hill) – cel dur si imprevizibil, si Jamarcus (Richard Ayonde) – proaspatul divortat in cautarea iubirii.

  • Extra paza-n cartier / The Watch, va rula incepand cu 24 august 2012, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *