The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (VIDEO)

By  | 

Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite.

Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un “copil nemuritor” si ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen.

Citeste si: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 (VIDEO)

Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamna imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor.

Va fi oare suficient pentru clanul Cullen sa demonstreze ca Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viata?

Citeste si: Filmul "Saga Amurg: Eclipsa", marele castigator la gala MTV Movie Awards 2011

  • Regie: Bill Condon.
  • Distributie: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Maggie Grace, Dakota Fanning, Taylor Lautner, Ashley Greene, Kellan Lutz, Nikki Reed.
  • Filmul The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2/ Saga Amurg: Zori de zi – partea 2 va rula in cinematografele din Romania incepand cu 16 noiembrie 2012.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *