The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 (VIDEO)

By  | 

Vampirul si muritoarea decid sa isi uneasca destinele si par sa se bucure acum de o casatorie aparent linistita. Nu pentru mult timp, insa, caci fericirea lor este din nou spulberata de tradari si pericole negandite.

Dupa controversata nunta, Bella si Edward pleaca in Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasa mult asteptat, Bella ramanand imediat insarcinata.

Si cum legatura lor nu ar fi trebuit sa dea nastere unui urmas, venirea pe lume a creaturii hibride aproape ca o ucide pe Bella. Singura ei sansa de supravietuire este ca Edward sa o transforme in vampir.

Pana sa realizeze ce se intampla, Edward, Bella si fiica lor, Renesmee ajung sa fie vanati atat de Volturi, cat si de varcolaci, iar razboiul mocnit dintre clanuri este pe cale sa se reaprinda.

Saga Amurg: Zori de zi continua aventura fantastica care a topit inimile tinerilor din intreaga lume, ultimele doua capitole ale productiei-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.

Din distributie fac parte indragitii: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Dakota Fanning si Ashley Greene. Din 18 noiembrie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *