The Muppets (VIDEO)

By  | 

Walter si Gary sunt doi fani impatimiti ai papusilor Muppets, care pleaca in vacanta in Los Angeles, iar calatoria lor include si o vizita la studiourile in care s-au facut cunoscuti idolii lor.

Cand afla ca un magnat al petrolului vrea sa demoleze vechiul teatru, Walter si Gary il cauta pe Kermit. La insistentele lor, simpaticul broscoi reuneste familia pentru un nou spectacol care sa salveze teatrul in care au dat cele mai bune reprezentatii din cariera lor.

Miss Piggy se lasa cel mai greu convinsa, deoarece in acel moment era editor plus-size la Vogue Paris si ii era mai greu sa renunte la viata ei pentru a lucra alaturi de vechii ei prieteni.

„Scena in care Kermie ma implora sa ma intorc la Hollywood cu el este cea mai amuzanta scena din film”, spune Miss Piggy. „Eu sunt senzationala si nici broscoiul nu se descurca deloc rau”, explica simpaticul personaj.

„Suntem aici pentru a canta, a dansa, pentru a-i face pe oamenii sa danseze si poate, poate sa facem lumea un loc putin mai frumos”, explica optimist Kermit, cel mai cunoscut personaj Muppets.

  • In regia lui James Bobin, si avandu-i in distributie pe Jason Segel, Chris Cooper, Rashida Jones, Amy Adams, Alan Arkin, Bill Cobbs si Zach Galifianakis, dar si vocile lui Steve Whitmire, Eric Jacobson, Dave Goelz, Bill Barretta, David Rudman, Matt Vogel si Peter Linz, noua aventura a Papusilor Muppets / The Muppets se lanseaza pe marile ecrane din Romania incepand de vineri, 13 ianuarie 2012, la Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *