The Losers (VIDEO)

By  | 

Clay (Jeffrey Dean Morgan), Jensen (Chris Evans), Roque (Idris Elba), Pooch (Columbus Short) si Cougar (Oscar Jaenada)! Ei sunt o parte din unitate numita The Losers, o unitate de Forte Speciale, trimisa in jungla boliviana intr-o misiune de “cercetare”.

Aici cei cinci afla cu stupoare ca au devenit pe negandite victimele unei actiuni de tradare, initiata de un inamic extrem de periculos din interior, cunoscut sub numele de Max.

Folosindu-se de zvonul ca ar fi murit cu totii, membrii grupului incep o actiune periculoasa sub acoperire pentru a-si spala reputatia si pentru a se razbuna pe Max.

Grupului i se alatura misterioasa Aisha (Zoe Saldana), o agenta deosebit de frumoasa, care are propriile ei scopuri si care va repurta, la randul ei, cateva victorii.

Actionand uniti, atunci cand nu se cearta intre ei, membrii grupei trebuie sa anticipeze miscarile prin toata lumea ale perfidului Max, care incearca sa starneasca un nou razboi high-tech global pentru satisfacerea propriilor interese.

Daca ar putea sa-l infranga pe Max ar reusi sa salveze in acelasi timp si omenirea; ar fi un succes dublu pentru echipa cunoscuta acum sub numele de The Losers.

Din 21 mai la Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *