The Concert Drive In a adus trei zile de muzică bună la Romexpo

Pe 26, 27 și 28 iunie, parcarea principala de la Romexpo a fost transformată într-un spațiu atipic de concert, iar publicul și-a revăzut artiștii preferați și a ascultat live muzica ce i-a lipsit în tot acest timp.

Au fost trei zile spectaculoase la Romexpo. După o lungă perioadă în care nu s-au întâlnit cu fanii, artiștii au făcut scena să vibreze la The Concert Drive In, cel mai mare concert de acest tip din România. Cu toate ca au privit evenimentul din mașini, cei prezenți au avut ocazia să-și vadă preferații, să cânte împreună cu ei și să-i aplaude într-un mod inedit, prin intermediul claxoanelor. Farurile le-au fost de asemenea de ajutor, căci participanții au coordonat luminile pe muzică și s-a bucurat de un concert altfel decât în mod obișnuit, dar care, tocmai prin aerul său atipic, a reușit să le ajungă rapid la suflete.

Petrecerea a trecut din offline și în online – cei prezenți la eveniment au intrat pe Zoom și toate imaginile au fost redate pe ecranele de lângă scenă, char în timpul concertelor.

Întregul eveniment a fost organizat în condiții de maximă siguranță, iar distracția a fost cea care a ghidat cele trei seri The Concert Drive In. Sute de mașini și-au sincronizat claxoanele și luminile farurilor pentru un spectacol memorabil.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.