Tendințe de design interior – Ce decorațiuni de perete, accesorii metalice și alte obiecte de decor merită o atenție deosebită?

Ești interesată să afli care sunt cele mai în vogă decorațiuni și accesorii de interior? Ai vrea să descoperi decorațiunile de perete recomandate de designeri în anul 2019? Metalul este folosit pe scară largă, prin urmare și în acest domeniu, cele mai populare decorațiuni de perete sunt din metal. Probabil unii vor fi uimiți de acest lucru, sau vor spune că metalul te duce cu gândul la stilul rece, prea abstract, sau la stilul industrial.

Designerii nu sunt de aceeași părere, ei recomandă decorațiunile din metal – aurii, argintii – care se pretează atât pentru stilul clasic, cât și pentru cel modern. Metalul este un element care iese în evidență. Decorațiunile aurii din metal sunt în stil retro. Elementele de decor de perete din cupru sunt moderne, recomandate în anul 2019, vor sublinia și mai mult decorul din locuință, se încadrează bine în orice tip de spațiu din casă.

În magazinul online Insignis.ro găsești aproape tot ce îți dorești în materie de decorațiuni de perete, fie că este vorba despre ornamente metalice, din lemn, decorațiuni care combină materialele naturale cum sunt lemnul și țesăturile, sau care sunt o combinație de nuanțe de culori pastel sau tonuri mai intense. Desigur nu lipsește nici auriul, argintiul și cuprul, decorațiunile de acest fel sunt prezente în colecția acestui magazin online. Pe acest site sunt decorațiuni uimitoare pentru un interior plin de farmec și rafinament, cu ajutorul cărora poți crea o atmosferă minunată în stilul pe care îl dorești.

Poți alege decorațiuni de perete din metal care arată extraordinar și care sunt elemente superbe de decor mai ales pentru oamenii îndrăzneți și neconvenționali. Acestea se potrivesc pentru camera de zi dar și pentru ale zone ale locuinței. Au un farmec aparte, pot face interiorul unei camere să fie unic, deosebit, mult mai interesant, cu un design individual.

Ornamentele metalice sunt apreciate de oameni în ultimii ani, sunt moderne și perfecte pentru decorul de interior al casei. Pot fi oferite cadou unor persoane care vor să-și înfrumusețeze aspectul casei. Sunt elemente care se potrivesc și camerelor tradiționale, nu doar celor în stil modern. Cel mai adesea sunt folosite în apartamentele în care proprietarii au ales piese de mobilier scandinav, sau care adoră stilul clasic și stilul minimalist.

Figurinele din diferite materiale sunt în mare vogă în acest an, mai ales acelea metalice. Sunt preferate florile, frunzele, ancorele, elementele abstracte, rotunde sau care au alte forme, etc.

Ceasurile retro sunt la modă în anul 2019. Pe site-ul Insignis.ro găsești cele mai interesante modele de ceasuri de perete care au un design excepțional. Dacă până în prezent nu ai dat importanță unor asemenea elemente de decor îți sugerăm să vezi ceasurile de perete de pe acest site pentru a te convinge că pot fi foarte frumoase. Un ceas de perete poate deveni elementul principal al designului de interior dintr-o cameră a casei. Sunt ceasuri retro foarte interesante, dar și ceasuri moderne elegante.

Alte elemente de decor în trend sunt tablourile cu picturi pentru pereți. Acestea sunt ideale pentru decorul camerei de zi. Merită să încerci acest element de decor pentru că oferă un pic de farmec locuinței. Pe site-ul Insignis.ro găsești tablouri cu picturi, cu postere, cu fotografii retro, decorațiuni de perete extraordinare, care merită atenție, sunt de calitate și foarte frumoase. Un astfel de tablou poate fi uneori suficient pentru a decora peretele unei camere, pentru că are un farmec aparte.

Tablourile canvas sunt foarte apreciate în prezent pentru că au imagini deosebite imprimate pe pânză și pot avea cadrul din lemn, astfel designul poate fi deosebit de frumos, specific unei opere de artă. Tablourile canvas sunt la modă, ele pot reproduce un peisaj sau o pictură frumoasă, acrilică sau în ulei.

În acest an sunt la modă și umerașele decorative, reprezentând elemente de decor interesante, în plus sunt și foarte utile pentru anumite spații din casă. Vă sugerăm să optați pentru umerașe decorative din metal sau din lemn, care sunt foarte rezistente și care pot fi utile în casă, ele pot suporta și greutatea unor articole de îmbrăcăminte mai groase.

Pentru dormitor sau altă cameră din casă sunt elemente de decor foarte interesante pe site-ul Insignis.ro din care fac parte:

  • Decorațiuni de perete copac, decorațiuni de perete abstracte cu elemente în diferite forme geometrice și combinații de culori deosebite
  • Decorațiuni de perete flori, decorațiuni de perete porumbei, gâște, alte păsări sau decorațiuni de perete pești
  • Tablouri superbe, decorațiuni de perete cu steluțe, aripi de îngeri
  • Rame foto interesante, oglinzi de perete, ceasuri decorative
  • Ornamente abstracte potrivite pentru această cameră, dar și pentru alte locuri din casă.

Pentru bucătărie sunt ornamente specifice, decorațiuni de perete cu tacâmuri sau tablouri cu imagini ori fotografii retro. Decorațiunile pentru bucătărie nu trebuie să fie deloc banale, acest lucru este sugerat de designeri celor care vor să ofere un plus de farmec acestui loc al casei. Pentru bucătărie sunt decorațiuni în diferite stiluri care au rol estetic dar și funcțional. Prin urmare, se pot alege elemente de decor care pot fi folosite și în alte scopuri sau care au doar rolul de a îmbunătăți designul de interior: sfeșnice, vaze de flori, recipiente pentru alimente, ceasuri, calendare, postere, tapiserii, benzi magnetice pe care se pot atașa cuțite, farfurii din ceramică cu modele interesante și altele.

Alte decorațiuni la modă în anul 2019 sunt oglinzile de perete. Acestea sunt într-o gamă diversificată de modele pe acest site. Poți găsi oglinzi decorative, oglinzi de perete cu un design atrăgător, oglinzi rotunde, ovale, dreptunghiulare, în diferite stiluri – modern, clasic, antic, elegant, retro.

Dacă vei alege o oglindă decorativă pentru casă, vei atrage atenția persoanelor care te vor vizita asupra acesteia. În plus, ea este și foarte utilă și practică. Oglinda este un element de decor care impresionează de fiecare dată, este potrivită pentru orice zonă din casă, pentru camere, hol, bucătărie, baie. Oglinda schimbă atmosfera în orice loc, mai ales dacă are un design deosebit și o ramă frumoasă. Acum sunt la modă și oglinzile fără rame, ele fiind foarte potrivite pentru stilul scandinav care este apreciat de designeri în acest an.

Sursă: agenția PROMOdesk

Sursă foto: pixabay

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.