Techno-smart? Nu-ti trebuie 3 facultati pentru asta

Cunoașterea înseamnă putere. Iată cum și de ce merită să te împrietenești cu tehnologia.

Învață tainele programării

De ce? Ca să construiești următorul Net-a-Porter.Nu, pe bune! Fie, nu o să te transformi în următorul Mark Zuckerberg, dar poate îți vine o idee de cum să faci website-ul companiei un pic mai prietenos pentru clienți. A zis cineva ”mărire de salariu”?

Sau măcar Îți pui această “realizare” în CV.

Dacă vrei să-ți arate cineva ce trebuie să faci pas cu pas, încearcă dreamincode.net. Construit asemeni unui forum, site-ul oferă ghiduri și tutoriale gratuite pentru multe limbaje de programare și dezvoltare web. În plus, acționează ca o comunitate extrem de solidă care furnizează suport și expertiză colectivă la întrebări și probleme de programare.

Esti fericita la jobul actual?

Cauți ceva rapid, pentru începători? Încearcă CodeBabes.com. Cursurile sunt împărțite pe nivele dedicate începătorilor, intermediarilor și avansaților. Bonus, tutorialele sunt predate de niște tipe cool. 

Învață cum să faci o aplicație

De ce? Ca să creezi următorul Candy Crush.

Nu, pe bune! Aplicațiile care devin virale și fac bani de să-i întorci cu lopata sunt destul de rare, dar orice companie inteligentă folosește aplicații fie pentru a-și convinge clienții să cumpere produsele lor, fie pentru a face un magazin online mai prietenos pentru cumpărători.

Sau măcar Pune-ți-l în descrierea profilului de pe Twitter. Ce ai de pierdut?

Dacă vrei să-ți deschizi o mini-afacere încearcă appinstruct.com. Găsești online toate materialele de care ai nevoie pentru a crea o aplicație (și nu ai nevoie decât de 15 ore ca să le parcurgi), totul pentru 249 $ pe an.

7 supper apps pentru shopping online

Sau încearcă varianta gratuită intrând pe appinventor.mit.edu/explore. O să găsești acolo informațiile de bază, dar numai pentru platforma pentru Android.

Design digital DIY

De ce? Ca să construiești următorul Etsy.

Nu, pe bune! Poți să faci cărți de vizită, decorațiuni de nuntă și invitații la petrecerea burlăcițelor organizată de sora ta, sau pur și simplu poți să-ți primenești CV-ul sau blogul. Oameni buni, n-ati auzit de branding personal?

Sau măcar Adaugă-l la rubrica de skill-uri de pe LinkedIn.

Dacă vrei să înveți câte ceva, dar fără să te străduiești prea tare… încearcă aplicația pentru iPad Canva, unde toată lumea poate fi ”designer” pentru câteva ore. Sare peste părțile plictisitoare și mult prea tehnice și vine la pachet cu un concept simplu, fonturi simpatice și multe poze. Sună amuzant, nu?

Trucuri indraznete pentru design-ul casei tale

Dacă ai timp de pierdut și bani de cheltuit înscrie-te la un curs de design la o facultate specializată. Doar așa poți să obții un job în domeniul ăsta.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise