Teatru, carti si filme in ianuarie

By  | 

COSMO a creat ghidul perfect pentru porţia ta de cultură – teatru, carti si filme in ianuarie – le ai pe toate în articolul de mai jos.

invitatieKÖLN

„KÖLN“ este un spectacol manifest, de Alexandru Unguru, care prezintă povestea a două românce adoptate de acest oraş german. Pentru cele două emigrante, Köln e refugiul, e ultima lor şansă, iar în acest oraş, noaptea, adevărul ustură. Un spectacol cu şi despre femei. Un spectacol al eliberării, care are loc vineri, 15 ianuarie şi sâmbătă, 30 ianuarie, ora 19:00, la Godot Cafe-Teatru din Bucureşti.

65027_bd_71800_fichier_Buffet-froid7Gerard Depardieu la TV5MONDE

Actor emblematic al cinematografiei franceze – care a adus în sălile de cinema mai mult de 218 milioane de spectatori şi a fost nominalizat de 15 ori la Premiile César pentru cel mai bun actor pe parcursul carierei sale – Gerard Depardieu a lucrat împreună cu cei mai mari regizori: François Truffaut, Jean-Luc Godard sau Alain Resnais. Abordând un registru comic, tragic sau al epopeii istorice, Depardieu a realizat toate tipurile de personaje. Redescoperă faţeta sa de « gangster » în comedia dramatică „Merci la vie“ / „Mulţumesc, viaţa mea“, thriller-ul suprarealist „Buffet froid“ / „Bufet rece“, şi în filmul poliţist „Le choix des armes“ pe parcursul lunii ianuarie, pe canalul TV5MONDE!

Qui est Mohamed bun micQui est Mahomed?

Teatrul În Culise în colaborare cu Teatrul ARCA readuc în mansarda din La Scena (Calea Călăraşilor nr. 55) o comedie îndrăzneaţă care vorbeşte despre realitatea socială în care trăieşte un cuplu al zilelor noastre: „Qui est Mahomed?“. Regizat de Theo Herghelegiu, spectacolul care îi are în distribuţie pe actorii Cătălina Mustaţă şi Cosminn Şofron, se va juca pentru prima dată în această formulă duminică, 10 ianuarie, de la ora 15:00. „Qui est Mahomed?“ este o comedie pe muchie de lacrimă despre aparenţă şi esenţă, scrisă de autor în vogă: Rémi de Vos. Un spectacol despre singurătate si disperare. O parabolă usturătoare a degradării Europei, strivită de răsturnările sociale din ultimii zece ani. O „excursie“ în intimitatea cuplului modern, acaparat de cotidian şi erodat de manipularea politică. Detalii pe inculise.ro.

_girlboss-sophia-amoruso-editura-publica-colectia-de-antreprenoriat#GIRLBOSS

La Editura Publica a apărut un titlu perfect pentru fetele COSMO! #GIRLBOSS include povestea Sophiei Amoruso şi este profund personală, dar şi universală. Citind #GIRLBOSS vei realiza că a avea succes nu are legătură cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o (dacă ai făcut o facultate). În schimb, succesul este legat de încredere în instinctele tale şi despre felul în care îţi asculţi intuiţia, ştiind ce reguli să urmezi şi pe care să le încalci. 35,69 lei pe publica.ro !

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *