TAXI canta impotriva violentei domestice VIDEO

Plecând de la o realitate cruntă -între 2007 şi 2013 mai mult de 300 de femei au murit în România din cauza violenţei domestice-  trupa Taxi a iniţiat campania”Tăcerea din ochi”, susţinută şi de Women Against Violence Europe. Campania oferă sprijin victimelor violenţei domestice pe site-ul dedicat, www.tacereadinochi.ro, cu informaţii dar şi sfaturi avizate din partea unui psiholog şi a unui avocat.

”Încercăm să înţelegem. Încercăm să strângem şi să furnizăm informaţii. Încercăm să susţinem organizaţiile care militează împotriva violenţei în familie. Încercăm să atragem atenţia asupra unei mentalităţi cu efecte devastatoare. Încercăm să iniţiem un demers către societate în sprijinul femeilor abuzate fizic şi psihic din România.” Trupa Taxi via www.tacereadinochi.ro.

Nu trebuie să fii victimă ca să îţi pese de soarta altor femei. Cine ştie, mâine vei afla că mama, sora sau prietena ta s-a confruntat cu o asemenea situaţie, iar tu nu ai ştiut să ”citeşti” tăcerea din ochii ei. Sprijină şi tu campania ”Tăcerea din ochi” chiar dacă o faci doar cu o vorbă bună sau cu un sfat.

Videoclipul – regizat de Iulia Lumanare si avandu-l ca director de imagine pe Tudor Panduru – o are ca protagonista pe Mihaela Radulescu, alaturi de actorii Victor Petcu, Alexandra Ionita si copiii Robert Albu si Luca Preoteasa. Trupa Taxi ii multumeste Mihaelei Radulescu pentru sprijinul neconditionat si implicarea totala in proiect. Taxi multumeste totodata programatorului Aurelian Apostol, psihoterapeutului Andreea Popescu, avocatului Cristian Barcan si tuturor organizatiilor neguvernamentale si publicatiilor care sustin acest demers.     

Fii şi tu unul dintre susţinătorii campaniei ”Tăcerea din ochi”!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.