Swedish House Mafia ar putea veni la Untold sau Neversea în 2019

La final de 2018, toată lumea pasionată de muzica electronică așteaptă lista evenimentelor marca Swedish House Mafia pe 2019. Oare putem spera că îi vom vedea și pe mainstage-ul Untold sau Neversea?

Grupul din Stockholm, care produce muzică house (inclusiv din subgenurile progressive și electro), a fost format în anul 2008 și a cunoscut succesul încă de la început. În 2014 însă, Swedish House Mafia a anunțat că se vor despărți, iar Steve Angello a lucrat solo, în timp ce Axwell și Sebastian Ingrosso au continuat sub formă de duo. Totuși, în martie 2018 grupul s-a reunit cu un set surpriză la festivalul Ultra Music din Miami.

La fiecare festival la care au ajuns în 2018, inclusiv legendara apariție de la cea de-a doua ediție a festivalului Neversea, cei doi (Axwell și Ingrosso) au dat play unui huge track, „Can’t Hold Us Down”. Este o piesă devenită iconică, un anthem creat special pentru mainstage-ul marilor festivaluri, linia de bass fiind una memorabilă – va ramane una dintre favoritele festivalierilor din întreaga lume!

Pe 28 noiembrie, Swedish House Mafia a anunțat primele concerte pe care le va susține în cadrul turneului din 2019. Ei vor fi prezenti la Tinderbox, Starvenfestivalen, Frequency Festival și Creamfields. Putem să ne facem oare speranța că îi vom vedea și pe mainstage-ul UNTOLD sau NEVERSEA?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.