Summer Well 10 se amână pentru 13 – 15 august 2021

Cea de-a 10-a ediție a festivalului Summer Well se amână pentru 14-15 august 2021, cu Night Picnic pe 13 august 2021.

Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru 2021. Organizatorii vor pune la dispoziție și opțiuni pentru cei care nu pot participa la Summer Well 2021.

„Nu este ușor să ne găsim cuvintele pentru a ne exprima dezamăgirea pentru absența Summer Well din programul acestei veri, mai ales în anul în care pregăteam o ediție aniversară: 10 ani de festival”, declară organizatorii într-un comunicat de presă. 

„Anunțul era previzibil în contextul internațional care limitează călătoriile publicului, turneele artiștilor și care face imposibilă organizarea evenimentelor de anvergură. Momentan, acestea sunt interzise în România, iar autoritățile pregătesc o lege care să prelungească această situație până la începutul toamnei acestui an.

Am pus foarte mult suflet în construirea #SummerWell10 și am dedicat mult timp pentru a planifica până la cel mai mic detaliu o ediție aniversară memorabilă, cea mai spectaculoasă de până acum. Însă, contextul actual nu ne oferă altă opțiune, iar pentru noi, siguranța comunității noastre și a artiștilor constituie o prioritate. Partea bună este că mai avem încă un an la dispoziție pentru a lucra la #SummerWell10 și pentru a-l transforma într-un eveniment de neuitat. Între timp, împreună cu partenerii noștri lucram la extinderea platformei Summer Well cu noi evenimente și experiențe construite în jurul festivalului.”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.