Sugestii de cadouri pentru Ziua Femeii

Nu știi ce să dăruiești doamnelor speciale din viața ta de Ziua Femeii? COSMO îți vine în ajutor cu câteva sugestii de cadouri.

Luna martie este despre a spune „mulțumesc” celor dragi. Poți să îi surprinzi oferindu-le în dar un aranjament floral inedit! Oferta de Mărțișor Florăria Mobilă include aranjamente florale potrivite pentru cele mai exigente gusturi, potrivite atât pentru un cadou sofisticat, protocolar, cât și pentru unul care prin care dorești să transmiți înainte de orice căldură, jovialitate.

Florariamobila.ro - Cosulet cu lalele - 55 lei Florariamobila.ro - Gradina de zambile - 40 lei Florariamobila.ro - Gradina purpurie - 100 lei

O altă sugestie este încălțămintea colorată din piele de calitate premium pentru femeile chic și active de la ECCO.

Îți recomandăm și produsele de machiaj de la e.l.f.. În ciuda prețurilor mici, produsele sunt de cea mai bună calitate – în plus, e.l.f. este o companie vegan & cruelty free!

Pentru doamnele stilate, îți sugerăm genți și accesorii stilate din piele naturală de la Smiles Bags.

Pentru a sărbători Mărțișorul și Ziua Femeii, Pandora a creat simboluri neprețuite pentru dragostea necondiționată: talismane minunate, finisate manual, în formă de inimă, spre a fi purtate cu drag.

Cum martie este ocazia perfectă pentru a dedica mai mult timp frumuseţii fiecăreia, Shiseido Spa propune câteva tratamente şi produse adresate femeilor.

Rasfat pentru mama si fiica Shiseido Spa

Overnight Beauty Facial Shiseido Spa

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.