Sugestii culturale marca COSMO

By  | 

Citeşte mai jos o selecţie de sugestii culturale marca COSMO!

Poster BUZZ CEEIncepe BUZZ CEE!

10 documentare şi 19 scurtmetraje din 18 ţări din Europa Centrală şi de Sud-Est vor intra în cursa pentru trofeele RealBUZZ şi ShortBUZZ ale primei ediţii a Festivalului Internaţional de Film Buzău – BUZZ CEE (4 – 8 mai, Buzău). BUZZ CEE este un festival dedicat regiunii Europa Centrală şi de Sud-Est, care şi-a propus să promoveze producţii de calitate din ţările din regiune şi să aducă la Buzău filme care ajung rareori pe marile ecrane din România. Cele zece filme care vor concura pentru trofeul RealBUZZ au fost alese din peste 400 de documentare înscrise, iar prin intermediul lor vom face o incursiune în cea mai agitată zonă a Europei de-a lungul istoriei. https://www.facebook.com/BuzzCee.

Independenta Film si filmele de Cannes

Independenţa Film va aduce pe ecranele româneşti cinci lungmetraje din Competiţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, ediţia cu numărul 69 (11-22 mai)! Iată mai jos peliculele care vor veni şi în cinematografele noastre: La Fille Inconnue, de Jean-Pierre şi Luc Dardenne
Julieta, de Pedro Almodóvar, Juste la fin du monde / It’s Only the End of the World, de Xavier Dolan
I, Daniel Blake, de Ken Loach, The Neon Demon, de Nicolas Winding Refn.

POSTER-TudoTudo in cinematografe

13 zile, 17 oameni si 4000 de euro. De atât a fost nevoie pentru realizarea filmului Tudo, un thriller independent filmat în Mărginimea Sibiului. Tudo este povestea lui Tudor (interpretat de Mihai Smarandache), un medic care pleacă în secret în munţi pentru a da de urma unei fete. Regia este semnată de Iura Luncaşu, aflat la prima lui experienţă în calitate de regizor independent şi co-producător. Alături de el în toată această aventură a fost Andrei Băltăreţu, în dubla calitate: aceea de director de imagine şi producător. Muzica filmului este semnată de Victor Panfilov şi Adrian Despot.
Din distribuţia filmului fac parte: Mihai Smărăndache, Aylin Cadîr, Oana Carmaciu, Alec Secăreanu, Pavel Ulici, Bogdan Dumitrescu, Salex Iatma.

Peanuts_BDPeanuts: Filmul lui Snoopy şi Charlie Brown

Îndrăzneşte să visezi şi să râzi alături de vechii prieteni Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus şi restul găştii Peanuts, aşa cum nu i-ai mai văzut niciodată – într-o nouă animaţie imaginată de Charles M. Schultz! Însoţeste-l pe veşnic optimistul Charlie Brown într-o călătorie eroică, în timp ce prietenul său, Snoopy, face totul ca să îşi urmărească inamicul, Baronul Roşu. O aventură distractivă şi emoţionantă care dovedeşte că fiecare poate avea ziua lui bună! Peanuts: Filmul lui Snoopy şi Charlie Brown va fi disponibil în format Blu-Ray Combo (3D+2D) și DVD.

adrian tutuAdrian Tutu si-a deschis studio de muzica

Adrian Tutu şi-a deschis studio şi produce muzică pentru alţi artişti! La cinci ani după ce a câştigat marele premiu al primului sezon „Românii au Talent“, Adrian Ţuţu şi-a deschis propria afacere – un studio de înregistrări şi a trecut la treabă. Prima piesă semnată de el se numeşte „Nu vrei“ şi este interpretată de Karym. Artistul mărturiseşte că piesa este inspirată din trecutul său şi că versurile piesei reflectă cel mai mare hop pe care a trebuit să îl depăşească în relaţia lui.

Ascultă aici prima piesă compusă de Adrian Ţuţu – „Nu vrei“:

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *