„Străinul de lângă mine”, cel mai nou roman semnat de Irina Binder

Cea mai recentă carte semnată Irina Binder poate fi comandată începand de astăzi pe Libris.ro. „Străinul de lângă mine” este disponibilă cu autograf și dedicație personalizată exclusiv pe Libris.ro. Precomenzile se pot plasa începând de astăzi, ora 18.00, pe Libris.ro.

Cel mai bine vândut autor românIrina Binder este cel mai bine vândut autor român al ultimilor ani, datorită seriei “Fluturi” și  volumului “Insomnii”, fiecare dintre ele fiind bestseller.

Cartea “Fluturi 3”, lansată în 2016, a vândut pe Libris.ro peste 10.000 exemplare în primele 24 ore de la deschiderea precomenzilor.

Mult așteptat de fanii Irinei Binder, romanul “Străinul de lângă mine” va deveni cu siguranță bestseller pe Libris.ro. Cărțile Irinei sunt foarte bine primite de publicul Libris.ro, se plasează permanent în top vânzări, chiar și după mulți ani de la lansare. Cu siguranță noul volum nu va face excepție și va înregistra comenzi record, mai ales că avem și cărți cu autograf și dedicații în exclusivitate și este disponibil în premieră la noi” –Laura Țeposu, Fondator și Director Dezvoltare Libris.ro.

 Primele informații despre cartea “Străinul de lângă mine”

Noul roman are ca eroine trei prietene, “de vârste diferite, cu povești diferite, demente, dar reale sută la sută”.

Citeşte şi: Aventuri literare: cărţi despre infidelitate

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.