Start la inscrierile pentru Ziua de Curatenie Nationala

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curăţenie de pe 28 septembrie! Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comună: curăţarea României de deşeuri!

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România şi să fii parte din schimbare  înscrie-te pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secţiunea “Înscrie-te la curăţenie”.

Dacă te-ai înscris deja anul trecut, nu trebuie decât să te loghezi şi să urmezi paşii de mai jos:

1. Apasă butonul numit Profilul tău. Vei fi direcţionat în această pagină
2. În sidebar, în stânga, apasă butonul Modifică datele mele.
3. Bifează "Curăţenie 2013" şi confirmă modificarea.

Şi gata! Eşti înscris pentru Ziua de Curăţenie Naţională de pe 28 septembrie!

Daca ai intrebari despre proiect, poti suna la call-center-ul “Let`s Do It, Romania!” disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 21-28 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curăţenia naţională.

Nu uita nici de cartare! Folosind aplicaţia de mobil TrashOut, disponibilă pentru iPhone şi Android, poţi încărca în orice moment pe harta deşeurilor un morman descoperit în natură. Aplicaţia este disponibilă aici.

Lista punctelor de înregistrare
unde pot merge voluntarii din fiecare judeţ în dimineaţa zilei de 28 septembrie este disponibilă aici.

„Let’s Do It, Romania!”
este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, 2011 si 2012, în cele 3 ediţii organizate până în prezent, peste 650 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională, adunand peste 1.6 milioane de saci de deseuri. “Let`s Do It, Romania!” face parte din iniţiativa globală Let`s Do It World!, alaturi de alte 96 de ţări din întreaga lume, care vor organiza o zi de curăţenie generala in 2013.

Pentru mai multe informaţii, persoanele de contact sunt:
Anamaria Hâncu, [email protected], 0734 857 405
Anca Baniţă, [email protected], 0724 229 678
Site, Blog, Twitter, Cauza de Facebook, Pagina de Facebook

Let`s Do It, Romania!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.