STARBUCKS REFRESHA™, acum si in Romania

 
           

Starbucks, liderul mondial în comercializarea şi producerea cafelelor selectate special, lansează o nouă băutură unică, delicioasă şi răcoritoare, o sursă de energie pentru a profita la maxim de zilele însorite ale verii: Starbucks Refresha™, cu două sortimente speciale – Cool lime, cu lime adevarat şi Berry Hibiscus, cu mure adevărate

Odată cu Starbucks Refresha™, se lansează pe piaţă un nou tip de băutură care are la baza cafeină, dar care nu are gustul cafelei tradiţionale, compania reinventând astfel modul în care experimentăm consumul de cafea. Cafeina provine din boabe neprajite de cafea verde arabica, de calitate premium 100%, ceea ce face din Starbucks Refresha™ soluţia perfectă pentru clienţii care doresc să-şi încarce bateriile într-un mod natural.

Cele două sortimente ale băuturii, Cool Lime şi Berry Hibiscus, au în componenţă suc de fructe natural, extract de cafea verde, fructe întregi şi gheaţă. Boabele de cafea neprăjite sunt obţinute printr-un proces intern de producţie, descoperit şi patentat de Starbucks, prin care băutura capătă savoare. Rezultatul este extractul de cafea verde, ingredientul datorită căruia Starbucks Refresha™ reprezintă o sursă de energie naturală, fără a fi asociat cu gustul cafelei.

Starbucks este liderul mondial în prăjirea cafelei şi vânzarea cu amănuntul. Prin angajamentul nostru faţă de excelenţă şi prin principiile care ne călăuzesc dăm viaţă unicei Experienţe Starbucks cu fiecare ceaşcă extraordinară de cafea, pentru fiecare client în parte.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne vizitaţi în cafenele sau pe site-ul www.starbucks.com

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.