Starbucks – 40 de ani de iubire pentru cafea

In aceasta toamna, incepand cu 21 Septembrie, Starbucks te invita sa sarbatoriti impreuna 40 de ani de cand cultiva, prajeste si creeaza cafea peste tot in lume la cele mai inalte standarde de calitate! Este un mare angajament asumat pentru de a-ti oferi cea mai placuta experienta a cafelei pe care tu ai putea sa o descoperi vreodata!

Acest sezon readuce la viata expertiza in cafea a Starbucks, punand sub lumina reflectoarelor espresso – esenta tuturor bauturilor espresso de la Starbucks. In plus, pentru a celebra aceasta traditie, Starbucks iti prezinta Pike Place™ Roast, un nou sortiment de boabe de cafea, inspirat de numele primei cafenele deschisa in piateta istorica din Seattle, Pike Place – este un mix aniversar, care aduce omagiu mostenirii Starbucks si experientei sale in crearea delicioaselor combinatii de arome si gust. Un mix fin, usor, creat pentru a satisface cele mai diverse dorinte, disponibil pentru prima data pe piata internationala.Nu rata bauturile pe baza de espresso, preparate dupa un adevarat ritual artistic, purtand semnatura espresso Fairtrade! Espresso, Capuccino, Caramel Macchiato te vor rasfata cu puternica lor aroma si gustul incantator care a fermecat zeci de oameni din intreaga lume!

O alta surpriza pe care Starbucks ti-a pregatit-o este Ziua Nationala a Espresso! Pe 30 septembrie vino in cafenelele Starbucks si intreaba barista despre arta prepararii cafelei Espresso. Vei primi gratis un espresso solo si vei afla secretul din spatele oricarei bauturi espresso de la Starbucks, care te rasfata in fiecare dimineata cu gustul bogat, dulce si catifelat.

Intrucat Starbucks doreste sa simti intreaga experienta a cafelei sale oricand iti doresti, nu rata marea oferta (disponibila pe perioada limitata): pentru o punga de 250 gr. de cafea boabe cumparata, primesti gratis o bautura mare – tall, care iti va aminti gustul Starbucks, unic si incantator, de care te-ai indragostit!

Nu in ultimul rand, in timpul campaniei aniversare, Starbucks doreste sa impartaseasca cu tine cunostintele si pasiunea pentru cea mai buna cafea din lume si te invita sa iei parte la Seminariile Starbucks, pentru a degusta cateva dintre cele mai rafinate cafele si pentru a trai o autentica experienta in universul Starbucks. (Deschis publicului 07.10.2010 – Plaza Romania; 08.10.2010 – Cluj; 14.10.2010 – Sun Plaza Mall; 20.10.2010 – Timisoara; 21.10.2010 – America House; 28.10.2010 – Baneasa Mall).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.