Sophie Turner a dezvăluit finalul „Game of Thrones”

Suntem la câteva luni distanţă de apariţia ultimului sezon din mult iubitul serial Game of Thrones (Slavă Domnului) şi deja există zvonuri care confirmă că va fi un sezon pe cât de frumos, pe atât de sângeros (difuzat pe HBO).

În timp ce realizatorii şi producătorii încearcă să păstreze o aură de mister în jurul a ceea ce ne aşteaptă, se pare că actorii mai dau din casă câte o informaţie „aparent neînsemnată”. De exemplu, Sophie Turner chiar de curând a declarat, pentru W magazine, că nu ştie să păstreze secrete, iar oamenii din jur au învăţat că nu trebuie să i se destăinuie prea mult. Mai mult, un grup de oameni extrem de norocoşi au primit de la Sophie una dintre cele mai aşteptate informaţii din această perioadă: nici mai mult, nici mai puţin decât… finalul Game of Thrones.

„Nu sunt deloc bună să păstrez secrete, cred că oamenii deja nu-mi mai povestesc detalii despre viaţa lor pentru că ştiu că nu le voi putea păstra doar pentru mine. Am spus deja câtorva persoane cum se va termina Game of Thrones„, a mărturisit actriţa.

Ce?! Da, chiar aşa, doar că…

„Nu băusem nimic. Am fost aşa, hey, dacă vreţi să ştiţi, o să vă spun. Dar, sunt oameni pe care îi cunosc foarte bine. Sunt sigură că vor păstra secretul.”, a continuat Sansa Stark.

Până cineva din grupul lui Sophie va furniza din greşeală vreo informaţie, citeşte Ce spun actorii Game of Thrones despre ultimul sezon?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.