Solutii inventive de depozitat colierele (tutorial video)

 
 
Femeilor le plac accesoriile şi cu siguranţă ai şi tu multe lanţuri şi coliere. Însă cu cât numărul acestora este mai mare, cu atât este mai greu să le aranjezi undeva, dacă nu ai un suport. Dacă nu vrei să dai bani pe unul sau pur şi simplu nu găseşti ceva care să îţi placă cu adevărat, poţi crea singură un suport perfect pentru accesoriile tale.

Iată trei dintre ideile noastre:

Pentru primul suport, vei avea nevoie de o bucată de carton, nişte hârtie colorată, riglă, pix sau creion, scoci, foarfecă, agrafe şi pioneze colorate.

Pentru început, măsoară cartonul în funcţie de cât de mare vrei să fie suportul tău. După ce l-ai tăiat, măsoară şi hârtia colorată pe care o vei folosi, apoi tai-o, dar nu o lipi încă pe carton. Cu pixul sau creionul, fă câteva puncte pe carton acolo unde vrei să agăţi lanţurile şi fă o mică gaură.

În continuare, bagă agrafele prin găurele la fel ca în clipul de mai jos şi lipeşte-le bine. Abia acum poţi lipi hârtia colorată peste carton. Nu mai rămâne decât să prinzi pioneze la fiecare colţ al suportului pentru a-l putea prinde de perete, de marginea şifonierului sau oriunde altundeva vrei.

Şi asta e tot! Acum ai un suport perfect pentru a-ţi aşeza lanţurile şi colierele în aşa fel încât să fie la îndemână şi să nu se încurce.

Pentru al doilea suport, vei avea nevoie de un umeraş pentru haine din lemn, un pix sau creion, câteva cârlige (plus o sulă şi un ciocan) sau pioneze şi vopsea, dacă vrei ca umeraşul să aibă o culoare simpatică.

Dacă vrei să vopseşti umeraşul, acesta este primul pas pe care trebuie să îl faci. Abia după ce s-a uscat complet poţi trece mai departe.

În continuare, marchează cu un pix sau creion locurile unde vrei să agăţi lanţurile. Cu ajutorul unei sule şi a unui ciocan, fă câteva găurele în care să prinzi cârligele (ca în clipul de mai jos) sau foloseşte pur şi simplu nişte pioneze colorate pe care să le prinzi bine. 

Când ai terminat, nu mai rămâne decât să îl agăţi undeva şi să aranjezi lanţurile.

Cea de-a treia idee pe care ţi-am pregătit-o este foarte originală, iar nouă ne place cel mai mult! Pentru acest suport vei avea nevoie de o crenguţă de grosime mică spre medie, câteva cârlige, un pix sau marker, sfoară şi foarfecă.

Pentru început, măsoară sfoara astfel încât să o poţi lega bine la fiecare capăt al crengii, dar să o poţi prinde şi de un cui pe perete sau unde vrei ca suportul să stea după ce l-ai terminat. După ce ai făcut câteva noduri (şi pune şi puţin lipici pentru mai multă siguranţă), putem trece mai departe.

Marchează câteva puncte cu markerul pe crenguţă, acolo unde vrei să prinzi cârligele, apoi fixează-le pe acestea cât de strâns poţi. Asta este tot! Acum nu mai rămâne decât să îţi agăţi lanţurile şi colierele. Pentru mai multe detalii, urmăreşte videoclipul de mai jos (a doua jumătate).

După cum vezi, este foarte simplu să îţi faci singură suporturi pentru lanţuri şi coliere, cu un minim de efort şi de bani. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.